Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι – Το ποστ από το τζακούζι

Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι – Το ποστ από το τζακούζι

Η τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού Μάθιου Πέρι λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ήταν πριν από έξι ημέρες που ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι έκανε την τελευταία ανάρτησή του στο Instagram, γράφοντας μέσα από το τζακούζι λίγες ημέρες προτού βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του.

«Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται και σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάθιου Πέρι στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του μέσα στο τζακούζι.

Διαβάστε επίσης: Πρίφτης: «Δεν βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο ο Ολυμπιακός – Τι είπε για το ντέρμπι του ΣΕΦ…

Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται και σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» μοιράστηκε μια νυχτερινή φωτογραφία του μέσα σε ένα υδρομασάζ τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Το «Mattman» που χρησιμοποίησε ο Μάθιου Πέρι συνδέεται με τον ήρωα του Batman στον οποίο έκανε συχνές αναφορές ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να σου πω;»
Μια ημέρα πριν από την τελευταία του ανάρτηση, ο Μάθιου Πέρι είχε μοιραστεί ένα σύντομο κλιπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το φεγγάρι. «Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να σου πω; Είμαι ο Mattman» έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Μάθιου Πέρι είχε μοιραστεί μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του, τον ηθοποιό John Bennett Perry. «Εδώ είμαι εγώ και ο πατέρας μου ο John, κρατώντας και οι δύο ένα ποτό» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, με την είδηση του θανάτου του να έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ