Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με μικροσκοπικό μίνι φόρεμα και τιράντες από στρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τα «έσπασε» μέχρι το πρωί με τον Θέμη Σοφό (pic)

Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με μικροσκοπικό μίνι φόρεμα και τιράντες από στρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τα «έσπασε» μέχρι το πρωί με τον Θέμη Σοφό (pic)

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνήθως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προβάλλει μέσα από τα social media της, αλλά και την εκπομπή της μόνο τα κομμάτια που επιλέγει η ίδια και αισθάνεται άνετα να τα μοιραστεί με το κοινό και τους συνεργάτες της.

Γι’ αυτό, λοιπόν, οι εμφανίσεις της στο πλευρό του συζύγου της, Θέμη Σοφού, είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό.

Η λαμπερή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στα μπουζούκια

Η παρουσιάστρια έλαμψε με το μίνι φόρεμά της, σε μαύρο χρώμα, με το άνοιγμα στο στήθος και τις τιράντες με τα στρας, το οποίο συνδύασε με κομψά πέδιλα και μία μικρή πράσινη τσάντα στα χέρια της, ενώ ο καλός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Χόρεψαν, τραγούδησαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά τους τετ α τετ.

Τσιμτσιλή Σοφός μπουζούκια
Τσιμτσιλή Σοφός μπουζούκια Βοτανικός
Τσιμτσιλή Σοφός Βοτανικός

πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ