Μπιάνκα Σενσόρι: Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσιάζει με το σέξι ασημί σύνολο της

Μπιάνκα Σενσόρι: Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσιάζει με το σέξι ασημί σύνολο της

Η Μπιάνκα Σενσόρι, εντυπωσίασε ξανά σε μια βραδινή έξοδο στο Μαϊάμι, συνοδευόμενη από τον ραπερ.

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, εντυπωσίασε ξανά σε μια βραδινή έξοδο στο Μαϊάμι, καθώς φόρεσε ένα εντυπωσιακό ασημένιο σύνολο με κορδόνια, ενώ βρισκόταν σε έξοδο με τον ράπερ την Κυριακή.

Η 28χρονη Σενσόρι, εμφανίστηκε bra – free ενώ επιδεικνύοντας τα γυμνασμένα της πόδια και το σφριγηλό οπίσθιο μέρος της μέσα σε ένα αστραφτερό ασημένιο κορμάκι με κορδόνια που συνδυάστηκε με ένα headpiece εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 2000. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό με smoky σκιά και nude lipgloss.

Διαβάστε επίσης: Καρδίτσα – Ολυμπιακός 54-83: «Ερυθρόλευκο πάρτι» με σπουδαίο Μιλουτίνοφ

Ενώ ο Κάνιε και η σύζυγος του βρίσκονταν στο Μαϊάμι, τα παιδιά του Κάνιε φάνηκε να σνομπάρουν την Μπιάνκα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους

Συμπαθιούνται;

Τα outfit συμπληρώθηκε με ένα τρομακτικό αρκουδάκι που έκρυβε το στήθος της, καθώς περπατούσε δίπλα στον αλλόκοτα ενδεδυμένο Γουέστ, 46 ετών.  Ο Γουέστ φορούσε ένα μαύρο σκέπασμα πάνω από το κεφάλι του σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο παλτό, μαύρο μπλουζάκι και ατημέλητες μπότες.

Ενώ ο Κάνιε και η σύζυγός του βρίσκονταν στο Μαϊάμι, τα παιδιά του Κάνιε φάνηκε να σνομπάρουν την Μπιάνκα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους. Η πρώην του Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε βίντεο που έδειχνε τα σπιτάκια από μελομακάρονα των τεσσάρων παιδιών τους, με ονόματα μελών της οικογένειας.Και ενώ το όνομά του «Ye» περιλαμβανόταν, το όνομα της συζύγου του δεν εμφανίστηκε σε καμία από τις φωτογραφίες.

Η έξοδος έρχεται μετά τους ισχυρισμούς ότι η Μπιάνκα θα υπερασπίζεται τον σύζυγο της, Κάνιε, ενάντια στις κατηγορίες περί αντισημιτισμού «μέχρι το τέλος του κόσμου», παρά το γεγονός ότι ο ράπερ φαίνεται να συνεχίζει να γράφει στίχους κατά των Εβραίων.

Τον προηγούμενο μήνα η Μπιάνκα εθεάθη να σφίγγει ένα λούτρινο ζωάκι στο pop-up κατάστημα της σχεδιάστριας μόδας Amina Muaddi στο Ντουμπάι, όπου την συνόδευσε ο Κάνιε.

*Mε πληροφορίες από DailyMail

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ