Τα αστρολογικά tips της ημέρας (4/6)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (4/6)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

«Τι έγινε ρε παιδιά; Πότε έγινε πάλι ο κόσμος εκεί έξω τόσο μαλθακός κι ανώριμος; Γιατί μοιάζουν όλοι πάλι σαν υπνωτισμένοι και κινούνται σαν πρωταγωνιστές σε ταινία του Αγγελόπουλου;». Κριέ, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ τόσο ντεκλαρέ, ταχύς κι ευθύς όσο εσύ. Ποτέ! Απλά για λίγες μέρες είχες χαλαρώσει τις άμυνες σου και τώρα επανέρχεσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όταν λαχταράς να τελειώσει η εβδομάδα, λες και περνάς κάθε μέρα στη δουλειά το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ναι, το λένε κορεσμό!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες για κάθε Καρκίνο είναι να καταλάβει πόσο sexy μπορεί να γίνει αν καταφέρει να ελαττώσει τις άμυνες του. Καλή ευκαιρία η σημερινή μέρα να αφεθείς λίγο παραπάνω. Αν το αλκοόλ βοηθάει, so be it.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακόμη κι εγώ προβληματίζομαι τι να σου γράψω για σήμερα. Από τη μια δεν θες να μείνεις μέσα. Από την άλλη έχεις βαρεθεί τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια στέκια. Όμως συναισθηματικά νιώθεις ευάλωτος/η για κοτσάνες. Αλλά την ίδια στιγμή η ζωή είναι για να τη ζεις σου λέει η καρδιά σου. Και… Ουφ! Κουράστηκα Λέοντα! Πως την παλεύεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Μην αγγίζετε, δαγκώνω» σημαίνει ότι: 1) έχεις πολλά νεύρα με τα πάντα εκεί έξω (το χάος που επικρατεί στους δρόμους, τον άπλυτο διπλανό σου στο μετρό, τους συναδέλφους σου που κουτσομπολεύουν αντί να δουλεύουν κοκ), 2) όντως δαγκώνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως με το ζόρι κάποιος σε πέταξε πάνω σʼ αυτή τη γωνιά του σύμπαντος και σʼ αναγκάζει να ζεις την νωχελική ρουτίνα της ζωής ενός ενήλικα. Ναι, όλα μοιάζουν να μην έχουν κανένα νόημα, άρα γιατί να πολεμάς; (Μια μέρα είναι θα περάσει, μην πάρεις απόλυτα στα σοβαρά αυτή την ερώτηση!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελευταία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πράγματα που σε συναρπάζουν, προορισμούς που να σε εξιτάρουν ή θεάματα που να σε ικανοποιούν. Μήπως επιβάλλεται μια αλλαγή παρέας; Μήπως κόλλησες στα όρια της ανίας με μερικούς/ες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άλλες μέρες αισθάνεσαι πως έχεις τόση δύναμη στα χέρια σου που μπορείς μονοκοντυλιά να σβήσεις το παρελθόν σου και να αλλάξεις τη ζωή σου σε χρόνο dt. Κι άλλες, σαν τη σημερινή, που αισθάνεσαι πως κάθε στιγμή που αναπνέεις απορρίπτεις άπειρα ενδεχόμενα και μαζί όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσες να ζήσεις αν μπορούσες να επιλέξεις τι σου αρέσει τελικά να κάνεις. Ρίξʼ το στην τέχνη αν σε βοηθάει, που λέει κι ένας φίλος σ’ αυτές τις περιπτώσεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα φρόντισε να οριοθετήσεις το χώρο σου και κράτα αποστάσεις από συναδέλφους ή/και συγγενείς, γιατί όποιος/α σε φέρει εκτός εαυτού πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα λευκό καρχαρία απέναντι του/της, αντί για το γοητευτικό χρυσόψαρο που υποδύεσαι κάθε μέρα. Λένε πως αν φέρεις έναν/μια Ιχθύ εκτός εαυτού τρομάζει και ο Θεός. Δεν θέλω να το δω (ξανά…).
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ