Αυτό είναι το πιο καυτό μοντέλο του κόσμου – Κρύβει ένα μυστικό και την πάτησε και ο Ρονάλντο

Αυτό είναι το πιο καυτό μοντέλο του κόσμου – Κρύβει ένα μυστικό και την πάτησε και ο Ρονάλντο

Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες η Emily Pellegrini έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 123.000 followers στο Instagram. Τα συχνά αιτήματα για ραντεβού και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες η Emily Pellegrini έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 123.000 followers στο Instagram και δέχεται συχνά αιτήματα για ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια και προτάσεις για ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Το μοντέλο έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα διάσημων ποδοσφαιριστών, μαχητών του MMA και δισεκατομμυριούχων, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Η Emily Pellegrini μπορεί να ανεβάζει ρεαλιστικά βίντεο και φωτογραφίες, η εικόνα της όμως έχει δημιουργηθεί πλήρως με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μεταγραφή από κείνες που αλλάζουν τις ισορροπίες…

Η Emily έχει αποφέρει στον δημιουργό της σχεδόν 10.000 δολάρια σε μόλις έξι εβδομάδες στην πλατφόρμα περιεχομένου Fanvue.

«Ρώτησα το Chat GPT ποιο είναι το κορίτσι των ονείρων του μέσου άντρα και μου είπε μακριά καστανά μαλλιά και μακριά πόδια. Οπότε την έφτιαξα ακριβώς έτσι.

Ο στόχος ήταν να την κάνω συμπαθή και ελκυστική. Ήθελα να την κρατήσω όσο πιο αληθινή γινόταν», εξήγησε ο δημιουργός της Emily Pellegrini.

H Emily δεν άργησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον πλούσιων, ισχυρών και επιτυχημένων ανδρών.

«Είναι πολύ διαφορετικό ποιος επικοινωνεί μαζί της και που. Μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram υπάρχουν πραγματικά διάσημοι άνθρωποι. Από ποδοσφαιριστές και δισεκατομμυριούχους μέχρι μαχητές του MMA και τενίστες.

Η επικοινωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Νομίζουν ότι είναι αληθινή. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να τη γνωρίσουν και να δειπνήσουν σε υπέροχα εστιατόρια».

Μεταξύ των διασήμων που φέρονται, σύμφωνα με τον δημιουργό της, να έχουν επικοινωνήσει μαζί της είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Υπήρξε η στιγμή που ήμουν ‘τι στο καλό συμβαίνει;’ Ένας δεινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει επίσης εμφανιστεί ρωτώντας την Emily πως είναι δυνατόν να μην έχει αγόρι». Ο Γερμανός αστέρας μάλιστα ζήτησε από το AI μοντέλο Emily Pellegrini τα στοιχεία επικοινωνίας της.

Και ενώ στην Emily προσφέρονται ταξίδια σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και δείπνα σε ακριβά εστιατόρια, δεν είναι καθόλου λαμπερή η ζωή για τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της.

«Στην αρχή δούλευα 14-16 ώρες την ημέρα για να καταλάβω ποια προγράμματα της Emily δουλεύουν καλύτερα για το πρόσωπο και το σώμα της Emily στα βίντεο.

Τώρα δουλεύω οκτώ ώρες καθημερινά την εβδομάδα. Απλά δουλεύω», σημειώνει ο δημιουργός της.

Δεν είναι όμως μόνο η Emily που έχει δημιουργήσει, καθώς έχει φτιάξει και την αδερφή της Fiona που έχει ήδη συγκεντρώσει 30.000 followers στο Instagram.

Αναφορικά με το πώς είναι να είναι το μυαλό πίσω από τους ολοζώντανους λογαριασμούς της Emily και της Fiona, ο δημιουργός τους σημειώνει πως είναι σαν να κάνει διπλή ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ