Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι συνέχεια σε οικονομική δεινότητα, την περασμένη εβδομάδα την έβγαλα με ένα πακέτο μακαρόνια» (vid)

Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι συνέχεια σε οικονομική δεινότητα, την περασμένη εβδομάδα την έβγαλα με ένα πακέτο μακαρόνια» (vid)

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Τον Σταύρο Σβήγκο φιλοξένησαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4», όπου ο ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική και εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικονομική δεινότητα στην οποία έχει περιέλθει τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα ενώ εξήγησε και πώς ανταπεξέρχεται. Παράλληλα, Κατάθεση ψυχής από Σταύρο Σβήγκο: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας – Θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στο παιδί μου»

Διαβάστε επίσης: Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

«Συνέχεια (σ.σ. βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα). Πολλές φορές και στο παρελθόν όταν ξεκινούσα αυτήν τη δουλειά. Μπορεί να έκανα δουλειές, να μου έρχονταν κάποια χρήματα, αλλά δεν είχα συνηθίσει ότι θα είναι για έξι μήνες και άλλους έξι θα είσαι άνεργος.

Ακόμα προσπαθώ να το αντιληφθώ. Από την άλλη, στο δικό μας επάγγελμα μπορεί να κάνεις μία χρονιά που να έχει αρκετά οικονομικά οφέλη, αλλά ταυτόχρονα έρχεται η εφορία και σου λέει είμαστε συνέταιροι. Δώσε μου το 47%. Μα το ξόδεψα. Ε τότε μου το χρωστάς. Δουλεύεις μετά γιατί χρωστάς αυτό και για να ξεχρεώσεις το επόμενο. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους», ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ