ΗΠΑ: Η Μελάνια δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο για ένα μήνα

ΗΠΑ: Η Μελάνια δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο για ένα μήνα

Με... συνταγή γιατρού, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στα νεφρά της.

«H Μελάνια ήθελε να έρθει μαζί μου στον Καναδά, όμως οι γιατροί της απαγόρευσαν να ταξιδέψει με αεροπλάνο για ένα μήνα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήγησε στους δημοσιογράφους λεπτομερώς το λόγο για τον οποίο δεν τον συνόδευσε στο Καναδά η τρίτη σύζυγός του.

Η Μελάνια, όπως είπε, ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του όμως οι γιατροί της απαγόρευσαν να ταξιδέψει αεροπορικώς μετά την τετράωρη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στα νεφρά τον περασμένο Μάιο.

Στις 14 Μαίου,ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει γενικά και αόριστα ότι η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα νεφρά, στη συνέχεια όμως έκανε γνωστό ότι η Μελάνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση εμβολισμού για την αντιμετώπιση ενός «ήπιου» προβλήματος στα νεφρά..

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές», είχε δηλώσει η εκπρόσωπος του προσωπικού γραφείου της Μελάνια Τραμπ.

Ο εμβολισμός στα νεφρά είναι μία διαδικασία που κατά μέσο όρο διαρκεί έως τρεις ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι αν πράγματι έχει υποβληθεί μόνο σε αυτή την επέμβαση, τότε ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με το μέσο όρο.

Από τα χείλη του Τραμπ έγινε γνωστό ότι η επέμβαση διήρκεσε τέσσερις ώρες .«Η Μελάνια δεν μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς για ένα μήνα, όπως της είπαν οι γιατροί», είπε ο Τραμπ λίγο πριν ταξιδέψει με το προεδρικό αεροσκάφος για το Κεμπέκ του Καναδά προκειμένου να παραστεί στη σύνοδο κορυφής των G7.

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ