Η Σακίρα βγάζει στο «σφυρί» την έπαυλή της στο Μαϊάμι έναντι… 11,6 εκατ. δολαρίων

Η Σακίρα βγάζει στο «σφυρί» την έπαυλή της στο Μαϊάμι έναντι… 11,6 εκατ. δολαρίων

Αγόρασε το ακίνητο έναντι 3,3 εκατ. δολαρίων το 2001 όμως η τιμή του εκτοξεύθηκε – Είχε προσπαθήσει να το πουλήσει και παλαιότερα, αλλά τώρα μείωσε το τίμημα.

Στο «σφυρί» βγάζει η Σακίρα την έπαυλη που διαθέτει στην παραλία του Μαϊάμι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η έπαυλη, που κατασκευάστηκε το 1950, κοστίζει για τους επίδοξους αγοραστές 11,6 εκατ. δολάρια. Η ποπ σταρ αγόρασε το το ακίνητο έναντι 3,3 εκατ. δολ. το 2001 λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το πρώτο αγγλικό single της «Whenever, Wherever».

Έκταση 2.023 τμ με ιδιωτική αποβάθρα

Μετά την καταξίωσή της σε όλο τον κόσμο, η διάσημη Κολομβιανή σταρ αναμόρφωσε πλήρως το ακίνητο, που βρίσκεται σε έκταση 2.023 τμ στον όρμο Μπισκέιν με ιδιωτική αποβάθρα. Το σπίτι, 808 τ.μ. βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τη λευκή άμμο της παραλίας του Μαϊάμι.

Εξωτερικά, η έπαυλη είναι βαμμένη λευκή και φωτεινή, με μινιμαλιστική, σύγχρονη αισθητική. Στην τραπεζαρία ανοίγουν διπλές πόρτες, ενώ ένα μεγάλο παράθυρο «βλέπει» στην πίσω αυλή και την πισίνα. Το σπίτι διαθέτει επίσης σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, γραφείο και έξι υπνοδωμάτια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σακίρα προσπαθεί να πουλήσει το ακίνητο. Το 2013 το είχε βγάλει στο «σφυρί» έναντι 14,95 εκατ. δολ. και αργότερα μείωσε την τιμή κατά 2 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Page Six, αυτή τη φορά η Σακίρα προσπαθεί να το πουλήσει με τη βοήθεια του ετεροθαλούς αδελφού της, μεσίτη, Αντόνιο Μεμπάρακ. Η Σακίρα και ο σύντροφός της, Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ είναι ιδιοκτήτες αρκετών σπιτιών και περνούν τον περισσότερο χρόνο στην Ισπανία.

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ