Η αναφορά του Βαγγέλη Περρή στο μέλλον του Γιώργου Λιάγκα: «Είναι οι τελευταίες του μέρες…»

Η αναφορά του Βαγγέλη Περρή στο μέλλον του Γιώργου Λιάγκα: «Είναι οι τελευταίες του μέρες…»

Το σχόλιο του γνωστού παρουσιαστή

Πολύς λόγος άρχισε ήδη να γίνεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς δεν αργεί να φτάσει προς το τέλος της η τρέχουσα, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ένα από τα πρόσωπα, που συζητώνται ιδιαίτερα για το αν και υπό ποιές προϋποθέσεις θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» έπιασε τον Βαγγέλη Περρή στο δρόμο και ο παρουσιαστής ερωτήθη για το μέλλον του «Πρωινού», επιστρατεύντας το χιούμορ του για να σχολιάσει τον Λιάγκα. «Είναι οι τελευταίες του μέρες. Ερχεται σιγά σιγά η ώρα του, θα κάνει τα εμπορικά, αν τα καταφέρει. Θα γίνω εγώ παρουσιαστής, θα πάρω αναβάθμιση, το θέμα είναι να βρει άκρη ο Λιάγκας», είπε ο δημοσιογράφος, με τον συνεργάτη του να έχει μια νέα κόντρα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης: Οι «professor» του Θρύλου και #mexritelous παντού!

Κύριος, σεβάστηκε τη μάνα των παιδιών του: Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αυτό που έπρεπε στο μεγάλο πένθος της Φαίης Σκορδά

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνει η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας λειτούργησε ακριβώς όπως πρέπει ως πατέρας των παιδιών της και πρώην σύζυγός της.

«Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας λίγο καιρό μετά το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά και το εννοούσε. Και αυτό απέδειξε στην ξαφνική απώλεια του μπαμπά της Φαίης, Δημήτρη Σκορδά όταν έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή του για να βρεθεί στο Κιλκίς στην κηδεία του παππού των γιων του.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις και χωρίς να αναφερθεί στο βαρύ πένθος της πρώην συζύγου του.

Η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά

Στην κηδεία του γιατρού – ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά στο Κιλκίς, τραγικές φιγούρες ήταν η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από τηλεφώνημά της Φαίης για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του.

Μετά την κηδεία η οικογένεια του ακτιλόγου, παρέθεσε γεύμα για στενούς συγγενείς και φίλους ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αναχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης αεροπορικώς για να βρίσκεται σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:«Καλή σας ημέρα. Εδώ είμαστε και σήμερα να κάνουμε το δημοσιογραφικό καθήκον μας μέχρι την μία παρά τέταρτο μαζί θα είμαστε», είπε στην κάμερα της εκπομπής ο Λιάγκας ενώ η Φαίη έχει παραμείνει με τη μητέρα της στο Κιλκίς.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ