«Μπιφ» ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Τσουρό – «Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;» (vid)

«Μπιφ» ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Τσουρό – «Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;» (vid)

«Γνωμή για το αν έχω δικαίωμα να εκφράζω ελέυθερα την γνώμη μου;»

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Κώστα Τσουρό μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.  Αφορμή στάθηκε το βίντεο που ανέβασε στο Youtube και σχολίαζε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με την εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, να τοποθετείται επί τούτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Είναι θάρρος να μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Το θέμα εδώ για μένα είναι ότι δεν περιμένω τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου «χτύπησε» κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα. Βρίσκεται σε μια εκπομπή που εκεί υποτίθεται πρέπει να σχολιάσει αλλά δεν σχολιάζει. Στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει. Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;».

Διαβάστε επίσης: Εράν Ζάχαβι: O 36χρονος «killer» απειλεί τον Ολυμπιακό (vids)

Όπως ήταν φυσικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα το άφηνε ασχολίαστο και τοποθετήθηκε με τον δικό του καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο μέσα από story.

«Γνώμη για το αν έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου για τους ανθρώπους της τηλεόρασης και αν μου επιτρέπουν να την εκφράζω;».

«Μπιφ» ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Τσουρό - «Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;» (video)

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ