Πρόσωπο με πρόσωπο Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τα «καυτά» φιλιά» με την Μπάρκα: Η αντίδραση της παρουσιάστριας όταν τον είδε

Πρόσωπο με πρόσωπο Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τα «καυτά» φιλιά» με την Μπάρκα: Η αντίδραση της παρουσιάστριας όταν τον είδε

Για την ακρίβεια... έκανε πως δεν τον είδε

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν φέρει στη showbiz οι εικόνες των «καυτών» φιλιών της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με το μυαλό απάντων, φυσικά, να πηγαίνει στην επί χρόνια σχέση του τελευταίου με την Κατερίνα Καινούργιου και την αντίδραση της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν σχολιαστεί στις εκπομπές πως οι δυο τους κάνουν πολύ στενή παρέα με τις σπόντες να παίρνουν και να δίνουν. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς να λέει ονόματα είχε αποκαλύψει πως παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είχαν πολύ τρυφερά τετ α τετ και φιλιά σε έξοδο τους… Τελικά εννοούσαν την συγκεκριμένη παρουσιάστρια του MEGA και τον Τσαγκρίδη.

Διαβάστε επίσης: Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, βγήκε η πρώτη τους φωτογραφία να φιλούνται παθιασμένα σε γνωστό gay bar της Αθήνας και έχει δημιουργηθεί χαμός στα social media. Πολλοί σχολίασαν χιουμοριστικά το γεγονός, άλλοι όμως έκραξαν την Δανάη Μπάρκα.

Η αποκάλυψη του Happy Day για Μπάρκα – Τσαγκρίδη – Καινούργιου

«Δεν θέλαμε να το πούμε εμείς. Θα δούμε την αντίδραση της Κατερίνας και τι συμβαίνει παρασκηνιακά. Χθες το βράδυ είχαμε ένα νέο συμβάν που εμπλέξει τον Φίλιππο και την Κατερίνα. Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί λίγο μετά την δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίας», ανέφερε αρχικά για το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day.

Μετά την προβολή του πρώτου συγκεντρωτικού που περιείχε και το συγκεκριμένα, θέμα, η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης: «Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της».

Μετά αποκάλυψε πως η Κατερίνα είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Φίλιππο το βράδυ της Κυριακής 25/2: «Ήταν με την Μαρίνα Βερνίκου και ο Φίλιππος ήταν με την δική της παρέα. Όταν η Κατερίνα έμαθε πως ήταν και εκείνος και εκεί αποχώρησε στεναχωρημένη. Δεν γνωρίζουμε αν μίλησαν η δεν μίλησαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ