Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου – «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά μου»

Βαρύ πένθος για την Έλενα Παπαρίζου – «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά μου»

«Δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ»

Τραγικές στιγμές βιώνει η οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου καθώς όπως κοινοποίησε ο αδελφός της τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή ένα πολύ κοντινό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα ο ξάδερφός τους, Γιάννης Ράμος, με τον οποίο και οι δύο ήταν πολύ στενά συνδεδεμένοι.

  1. Διαβάστε επίσης: Το αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον Χρήστο Μάστορα

Η ξαφνική απώλεια συντάραξε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα η οποία τον αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Τα λόγια είναι περιττά…. Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου. Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια».

«Γιαννάκο μου, όταν έμπαινες σε ένα δωμάτιο, φώτιζε το σύμπαν και χαμογελούσε ο τόπος με την υπέροχη ενέργεια σου. Τώρα που ήρθε η ώρα να σε πάρει ο Θεός κοντά του, είμαι σίγουρη ότι δεν έστειλε μόνο έναν άγγελο να σε φέρει κοντά του, αλλά τους έστειλε όλους. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει σε αυτή τη ζωή.

Συνήθως δεν μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά μου αρέσει να τολμώ πολλά. Η οικογένειά μου με έμαθε να αγαπώ και να λέω ευχαριστώ μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ωραία είναι να τολμάμε. Κάθε μέρα, και κάθε στιγμή».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ