«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου (vid)

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου (vid)

«Έτσι όπως πάμε και οι δύο...»

Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά τις φωτογραφίες και βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης στον πρώην της Κατερίνας, γνωστό εφοπλιστή σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι.

Οι δυο γυναίκες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε στηρίξει πολλές φορές δημόσια τη Δανάη Μπάρκα, ενώ η ίδια ήταν η αφορμή για να γνωριστούν, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη.

Η φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

Ένα ακόμη βίντεο που αποδείκνυε τη στενή φιλία των δύο γυναικών, ήταν όταν η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out και εκεί της ζητήθηκε να καλέσει την Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είχε πει τότε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο τηλεφώνημα;

«Τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τα έχουμε μωρή και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», ήταν η πρώτη της αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha.

«Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο. Δεν παίζει με τίποτα να τους το προτείνεις;» αποκρίθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ