Λίτσα Γιαγκούση για Χρήστο Δάντη: «Για 10 χρόνια δεν λέγαμε ούτε καλημέρα. To διαζύγιο ήταν δύσκολο»

Λίτσα Γιαγκούση για Χρήστο Δάντη: «Για 10 χρόνια δεν λέγαμε ούτε καλημέρα. To διαζύγιο ήταν δύσκολο»

«Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί. Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Εγώ δεν έπαιρνα τα τρελά ποσά που έχω ακούσει για άλλους τις χρυσές εποχές»

Λίτσα Γιαγκούση: Η γνωστή μουσικός μίλησε στην τηλεόραση του «Alpha» για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Δάντη. Επίσης, η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο διαζύγιό τους. Αναλυτικότερα:

Λίτσα Γιαγκούση: Όλα όσα ανέφερε

«Είχα κλείσει συνεργασία σε μαγαζί και τελευταία στιγμή δεν με πήραν. Είχα μείνει ένα χειμώνα χωρίς δουλειά. Έβγαλα χρήματα, αλλά δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια. Δεν έχω πλησιάσει καν τα τρελά ποσά που έχω ακούσει ότι έπαιρναν τις χρυσές εποχές. Αλλά πληρωνόμουν καλά! Με τον άντρα μου ήμασταν μαζί από μικροί», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Λαρεντζάκη και Γκος – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Όσον αφορά το διαζύγιο από τον Χρήστο Δάντη, η κα. Γιαγκούση απάντησε: «Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις. Για δέκα χρόνια δεν μιλούσαμε, ούτε καλημέρα δε λέγαμε».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ