Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Λαρεντζάκη και Γκος – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Λαρεντζάκη και Γκος – Εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Οι Λαρεντζάκης και Γουίλιαμς-Γκος δεν προπονήθηκαν σήμερα και είναι αμφίβολοι για το ματς με την Ζαλγκίρις - Εξετάσεις για τον Μήτρου-Λονγκ όταν επιστρέψει η αποστολή της Εθνικής

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τα «παράθυρα» των εθνικών ομάδων για το Ευρωμπάσκετ του 2025, με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στο παρκέ 2 εβδομάδες περίπου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια».

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία της εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις Κάουνας (1/3 – 20:00) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Η ειδική διαχείριση του Μεντιλίμπαρ και οι απαραίτητες «ανάσες»

Οι Λαρεντζάκης και Γουίλιαμς Γκος παραμένουν αμφίβολοι για τη Λιθουανία, μιας και κουβαλάνε τα δικά τους προβλήματα τραυματισμών που δεν τους άφησαν να προπονηθούν σήμερα Τρίτη (27/2). Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα (οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος), αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις με την Τσεχία αλλά έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τους Ολλανδούς.

Επίσης, για τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχει ένας τραυματισμός ο οποίος τον ακολουθεί από το Final 8 του Κυπέλλου. Ο μυϊκός σπασμός οπίσθιων μηριαίων αριστερά συνεχίζει να τον αφήνει εκτός προπονήσεων λίγο πριν την αναμέτρηση στο Κάουνας, βάζοντάς τον και αυτόν στη λίστα των αμφίβολων.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τους ερυθρόλευκους δεν τελειώνουν εκεί, μιας και ο Ναζ Μήτρου-Λογνκ αντιμετωπίζει ένα ζήτημα στον ώμο. Συγκεκριμένα έχει άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη, κάτι που τον κράτησε επίσης εκτός από την αναμέτρηση της Εθνικής με τους Ολλανδούς το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μήτρου Λονγκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της γαλανόλευκης στην Ελλάδα, για να φανεί αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος ενόψει του ματς με τη Ζάλγκιρις στη Λιθουανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ