«Αυτή η σχέση δεν είχε τελειώσει»: «Ψήνεται» 2η ευκαιρία από την Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό από την Μπάρκα (video)

«Αυτή η σχέση δεν είχε τελειώσει»: «Ψήνεται» 2η ευκαιρία από την Καινούργιου στον Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό από την Μπάρκα (video)

«Υπάρχει μία επικοινωνία, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις»

Αποκαλύψεις για τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε το φιλί του σε κοινή θέα με τη Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

«Έχει κάνει καλό στην Κατερίνα αυτό που έγινε»

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, «η σχέση της Κατερίνας και του Φίλιππου, είναι μία σχέση με πάρα πολλά κεφάλαια. Αυτό που έγινε θεωρώ ότι είναι αρκετά σοβαρό για εκείνη και θεωρώ ότι την έχει πληγώσει βαθιά. Αν πρόσεξες, δεν αντέδρασε. Έχει κάνει καλό στην Κατερίνα αυτό που έγινε, έτσι νομίζω εγώ, έτσι αισθάνομαι και την ακούω και καλύτερα αυτές τις ημέρες».

Και συμπλήρωσε ο Νίκος Γεωργιάδης: «Δεν είχε κλείσει το κεφάλαιο μεταξύ της Κατερίνας και του Φίλιππου. Όταν είχε κάνει μία ανάρτηση από το εστιατόριο του Φίλιππου, ένα post που σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Μία φωτογραφία που φαντάζομαι ότι την είχε τραβήξει ο ίδιος ο Φίλιππος, γιατί μαζί ήταν, μαζί έτρωγαν. Για να γίνει λοιπόν αυτό, γιατί δεν ήταν η μόνη φορά που είχαν συναντηθεί, από την στιγμή που έγινε αυτή η ανάρτηση, εγώ κατάλαβα ότι πια αυτή η επανασύνδεση, που δεν είναι η πρώτη προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσά τους, πήγαινε καλά».

Όσον αφορά τη Δανάη Μπάρκα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” επισήμανε: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω καμία Δανάη, ούτε ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν πιστεύω ότι η Δανάη Μπάρκα είναι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, οφείλεις όμως να προσέχεις, αν δε θες να βγει κάτι. Δεν αρέσει πιστεύω ούτε στη Δανάη αυτό που έχει γίνει. Ούτε αξίζει στη Δανάη να τρώει τόσο μεγάλο μίσος στα social media».

«Υπάρχει μία επικοινωνία, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις»

Σχετικά με τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα, ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε «η Κατερίνα με τη Δανάη έκαναν παρέα, δεν ήταν αυτό που λέμε φίλες-φίλες, δεν ήταν ποτέ κολλητές. Η Κατερίνα είχε συστήσει τον Φίλιππο στη Δανάη. Η Κατερίνα ξέρω ότι έχει μιλήσει με τον Φίλιππο και όχι μία φορά, περισσότερες. Υπάρχει μία επικοινωνία, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις. Το βράδυ της Κυριακής ο Φίλιππος ήρθε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που ήταν ήδη η Κατερίνα. Πηγαίνει σχεδόν κάθε Κυριακή εκεί, θεωρώ ότι ήξερε ότι θα είναι η Κατερίνα εκεί. Εκείνη όμως δε θέλησε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο και προτίμησε να αποχωρήσει. Είναι κάποιες σχέσεις που είναι ιδιαίτερες, αυτή η σχέση είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Αν με ρωτάς, που δε μου πέφτει και λόγος, εγώ θα ήθελα την Κατερίνα να προχωρήσει στη ζωή της».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ