Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η Τέτη Σχοινάκη

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η Τέτη Σχοινάκη

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε για τη ζωή της

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η Τέτη Σχοινάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, με την ίδια να μην καταφέρνει να κερδίσει τη μάχη που έδινε για τη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης: Το ντεμπούτο του Άμπι, τρέιλερ από τα… προσεχώς του Ολυμπιακού 

Υπέφερε και είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά

Η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο πως φροντίζει μία σπουδαία κυρία του κινηματογράφου που είναι στα τελευταία της χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το όνομά της. Σύμφωνα με τότε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Άννα Φόνσου αναφερόταν στην εντυπωσιακή ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα: «Το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, έχει γίνει φάντασμα του εαυτού του και έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια (σ.σ.: για λόγους σεβασμού και ηθικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθούμε σε αυτήν), και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας».

Η επιθυμία της όμως ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της.

Ο λόγος που απείχε τελευταία

Μιλώντας για τους λόγους που απείχε καλλιτεχνικά γενικότερα τα τελευταία χρόνια, η Τέτη Σχοινάκη είχε πει:

«Τελευταία έχω γίνει δύσκολη γιατί μου προτείνουν δουλειές που είναι οι γνωστές. «Ελάτε να δουλέψετε δύο μήνες πρόβες, δύο μήνες παραστάσεις, διήμερο την εβδομάδα και να δουλέψεις τέσσερις μήνες για να πάρεις 300 ευρώ συνολικά». Ένας άνθρωπος που έχει 40 και χρόνια στο θέατρο γιατί δουλεύω από τα χρόνια της σχολής… Είναι πλέον θέμα αυτοσεβασμού».

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», όπου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, αλλά και για το βίωμα σεξουαλικής παρενόχλησης που την στιγμάτισε στα 14 της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ