Σάλος με την 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ και το ακατάλληλο post στο Instagram (pic)

Σάλος με την 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ και το ακατάλληλο post στο Instagram (pic)

Το... τερμάτισε!

Στην ανάρτηση που έκανε η Σάλμα Χάγεκ και πάλι στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβασε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή….

Οι αναρτήσεις της Σάλμα Χάγιεκ στον λογαριασμό της στο Instagram τραβούν πάντα τα βλέμματα!

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ έβαλε «στοπ» στο Ρέντη – Ομιλία με σοβαρές παρατηρήσεις – «Τώρα αρχίζουν οι τελικοί, έχουμε δύο δρόμους, εσείς διαλέγετε…»

Έτσι κι αυτή τη φορά έκανε μια ακόμη σέξι ανάρτηση στο προφίλ της την Κυριακή 3 Μαρτίου. Γι’ αυτήν ποζάρει με μία δημιουργία του οίκου «Alexander McQueen». Η Χάγιεκ, φοράει ένα μαύρο κοστούμι και από μέσα ένα ασημένιο τοπ, με αρκετά βαθύ ντεκολτέ.

Πρόσφατα, η  Χολιγουντιανή σταρ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε με το κοινό της κάποια στιγμιότυπα. Στην ανάρτηση που έκανε και πάλι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή. Ξαπλωμένη σε σατέν σεντόνια, η σταρ φροντίζει να καλύψει τα γυμνά σημεία του σώματός της με τα χέρια της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Μερικοί λένε ότι δεν κοιτάμε ποτέ πίσω, αλλά μερικές φορές είναι η καλύτερη θέα».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ