«Άστραψε και βρόντηξε» η Άννα Βίσση: «Σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε…»

«Άστραψε και βρόντηξε» η Άννα Βίσση: «Σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε…»

Δεν το κρύβει πια!

Ένα αχώριστο δίδυμο, που είχε γράψει ιστορία με τα τραγούδια του, όπως με την μπαλάντα «12». Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι πίσω του κρύβει έναν καυγά ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

Πρόσφατα η Άννα Βίσση, ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι. Μπορεί σήμερα να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, και εδώ θα δείτε την κούκλα σύντροφο του Καρβέλα, αλλά αυτά τα συμβάντα είναι διαχρονικά.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα, και όλοι μας τους θυμόμαστε μαζί.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Viral στο TikTok ο Καρβέλας με Βίσση και Πάνια: «Αννίτα, ο πρώην μας» – Τα σχόλια για τα μαλλιά τους

Τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τις πρώην του, Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Νίκος Καρβέλας με τους τρεις τους να απολαμβάνουν μια κοινή έξοδό τους, δημοσιεύοντας, μάλιστα, στο TikTok ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά.

Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τον μουσικό να μιλά με την Αννίτα Πάνια μέχρι που η Άννα Βίσση εμφανίζεται ξαφνικά και μπαίνει ανάμεσά τους. Οι τρεις τους απολαμβάνουν τη στιγμή, ενώ δεν διστάζουν να αστειευτούν με το γεγονός ότι και οι δυο γυναίκες είναι πρώην σύζυγοι του ίδιου άντρα.

«Ο πρώην μας Αννίτα, ο πρώην μας» ακούγεται να λέει η Άννα Βίσση με τους τρεις τους να ξεσπούν σε γέλια. Παράλληλα, σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη η Άννα Βίσση, αναφέροντας πως με την Αννίτα Πάνια υπήρξαν πάντα καλές φίλες.

@annavissiofficial Next please 🤘 #annita ♬ original sound – annavissiofficial

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη, τη μεγάλη ομοιότητα που παρουσιάζουν τα μαλλιά και των τριών. Και ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, όπως και η Άννα Βίσση έχουν ξανθιά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά στο ίδιο σχεδόν μήκος και είναι σχεδόν ίδια για πολλούς από εκείνους που παρακολούθησαν το βίντεο. «Οι τρίδυμες», «Ίδια βαφή μαλλιών και οι τρεις» έγραψαν, μεταξύ άλλων.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ