Η επιφανειακή σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ – «Δεν μπορεί να ξεχάσει και να συγχωρέσει»

Η επιφανειακή σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ – «Δεν μπορεί να ξεχάσει και να συγχωρέσει»

Η σχέση ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ είναι καθαρά τυπική παρά την επικοινωνία τους.

Σε καθαρά τυπική έχει μετατραπεί η σχέση ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ, με τις δύο γυναίκες να είναι απίθανο να διατηρήσουν κάτι περισσότερο από μια «επιφανειακή» σχέση.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, βρίσκονται σε επικοινωνία. Ωστόσο, οι συνομιλίες τους παραμένουν σε «επίσημο» τόνο, καθώς η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είναι απρόθυμη να συγχωρήσει και να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια, με τη σχέση τους να περνά κρίσεις και όσο η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ήταν ακόμα ενεργά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Κέιτ Μίντλετον όπως και με τον πεθερό της βασιλιά Κάρολο για να τους ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, αλλά είναι σε επίσημο στάδιο και είναι πιθανό να παραμείνει εκεί. Δεν έχει πραγματική ζεστασιά λόγω όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν» σημείωσε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn.

Δεν εμπιστεύεται τη Μέγκαν Μαρκλ

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι μια χαρά με όλες τις καλές ευχές. Aλλά διστάζει να συγχωρήσει και να ξεχάσει. Απλά δεν εμπιστεύεται τη Μέγκαν Μαρκλ, να μη βγει δημόσια αν υπάρξει παρεξήγηση ή η παραμικρή διαφωνία. Κάποιο είδος σχέσης θα αναπτυχθεί, από την πλευρά της Μέγκαν κυρίως για χάρη του brand των Σάσεξ, αλλά θα είναι πάντα επιφανειακή. Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορούν να επιστρέψουν στο να εμπιστευτούν η μία την άλλη» υπογραμμίζει.

Τα σχόλια έρχονται αφού η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίνλετον άρχισαν να μιλάνε, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι τηλεφώνησε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας για να «καθαρίσει την ατμόσφαιρα» μετά και την αναζωπύρωση της διαμάχης με το βιβλίο του Omid Scobie.

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τη διαμάχη που προκλήθηκε στη βασιλική οικογένεια μετά τους ισχυρισμούς της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η τεταμένη σχέση

Οι Σάσεξ είχαν στο παρελθόν τεταμένη σχέση με τη βασιλική οικογένεια, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020.

Ωστόσο, με τις πρόσφατες ειδήσεις ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει διαγνωστεί με καρκίνο, φαίνεται ότι το βασιλικό ρήγμα θα μπορούσε να βελτιωθεί, με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να επιθυμούν να επιδιορθώσουν τη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι ανησυχούν για την Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες στην κλινική του Λονδίνου αφού υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά και πήρε εξιτήριο τον Ιανουάριο.

Από τότε η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει λάβει μέρος σε καμία επίσημη βασιλική υποχρέωση, με την τελευταία της εμφάνιση να είναι την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε με τα πόδια από και προς την εκκλησία στο Sandringham με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η πρώτη φορά που εθεάθη και πάλι δημόσια ήταν πριν από λίγα 24ωρα, όταν και φωτογραφήθηκε στο αυτοκίνητο να οδηγεί κοντά στο σπίτι της στο Windsor μαζί με τη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ