Το εκμυστηρεύτηκε 22 χρόνια μετά ο Μάρκος Σεφερλής – Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά (vid)

Το εκμυστηρεύτηκε 22 χρόνια μετά ο Μάρκος Σεφερλής – Η αποκάλυψη για την σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά (vid)

Μίλησε ανοιχτά

Στην εκπομπή «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (9/3) ο Μάρκος Σεφερλής.

Με την ευκαιρία, δείτε την έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον ηθοποιό.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, την αξιοζήλευτη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και τη καρμική τους συνεργασία.

«Η Έλενα ήταν βράχος. Από την αρχή που ήμασταν μαζί είχε αποφασίσει να πορευτούμε μαζί. Στην κάθε τρέλα μου ήταν μέσα. Ήξερε ότι η δουλειά μου είναι πάνω από όλα, ήταν συνοδοιπόρος μου. Ούτε μία φορά δεν μου είπε “κακώς έμπλεξες”. Μπήκαμε στο λούκι, τρέξαμε και βγήκαμε νικητές».

«Με την Έλενα είμαστε 22 χρόνια μαζί, αλλά όταν γνωριστήκαμε σε μία παράσταση, ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι. Υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε μία έντονη φωνή πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις και τελικά ήρθε στη δουλειά αυτή».

«Ξεκινάμε τις πρόβες, αρχίζει να υπάρχει μία συμπάθεια, γελούσε μαζί μου, εγώ όσο έβλεπα να γελάει μαζί μου, τις έκανα πράγματα, αλλά ήμασταν κι οι δυο σε άλλο γάμο. Πώς έρχονται έτσι τα πράγματα χωρίζουμε και οι δυο – δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας πονηρό, μία συμπάθεια – και αφού χωρίζουμε και οι δυο αρχίζουμε και κάνουμε παρέα όντας στην ίδια παράσταση. Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική».

«Είναι μία σχέση που χτίστηκε πάνω σε γερές βάσεις. Ξεκινήσαμε, ερωτευτήκαμε, ζήσαμε πολύ έντονα, κάναμε πράγματα τρελά, είχαμε σιγουρευτεί ο ένας για τα αισθήματα και τον χαρακτήρα του άλλου».

«Η Έλενα είναι λίγο εγωίστρια, εγώ δεν την αφήνω, είμαι η κόλλα. Η Έλενα τσακώνεται μόνη της. Εγώ δεν έχω λόγο να τσακωθώ αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν γίνει μία παρεξήγηση, είμαι ο πρώτος που θα κάνει το πρώτο βήμα, θα της πω ένα αστείο και θα γελάσει».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ