«Έσπασε» την σιωπή της η Σοφία Παυλίδου 8 χρόνια μετά τον χωρισμό – «Όταν πήραμε διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο τα παιδιά…» (vid)

«Έσπασε» την σιωπή της η Σοφία Παυλίδου 8 χρόνια μετά τον χωρισμό – «Όταν πήραμε διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο τα παιδιά…» (vid)

Σπάνια εξομολόγηση από την ηθοποιό

Για τη μητρότητα, το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο και τις δυσκολίες που συνάντησε μεγαλώνοντας τα παιδιά της μίλησε η Σοφία Παυλίδου στις «Μαμά-δες». Με την ευκαιρία, δείτε τον κούκλο γιο τους.

«Ένα διαζύγιο το παίρνεις για να είσαι εσύ καλύτερα και από τη στιγμή που θα είσαι εσύ καλύτερα θα είναι και τα παιδιά σου. Έχουμε καλλιεργήσει μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά, απλώς τους ανακοινώσαμε την απόφασή μας. Όταν χωρίσαμε με τον Χρήστο τα παιδιά ήταν 14 ετών».

Η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στη μητέρα της και στον αγώνα που έκανε η ηθοποιός να μην της μοιάσει στο μεγάλωμα των παιδιών.

Έκανα αγώνα για να μην γίνω σαν τη μάνα μου. Να μην ακούω εκφράσεις, κι εκεί χτυπούσε κόκκινο καμπανάκι. Της έλεγα τον αγώνα μου και έκανε κι εκείνη έναν αγώνα και με άκουσε».

«Εξελίχθηκε πολύ. Της έλεγα δεν γίνεται να γίνουν τα πράγματα όπως θες εδώ υπάρχουν αυτοί οι κανόνες».

«Οι γιοι μου δεν μοιάζουν καθόλου επίσης δεν μοιάζουν και στον χαρακτήρα. Και ήταν κάτι που χρειάστηκε για να το αντιληφθώ να πάρω βοήθεια από παιδοψυχολόγο γιατί είναι δύο διαφορετικά άτομα με διαφορετικές ικανότητες. Δεν σημαίνει ότι επειδή μεγάλωσαν μαζί στην κοιλιά, ή επειδή ήταν δίπλα μου ότι αφομοιώνουμε τον ίδιο τρόπο πράγματα».

«Είναι τεράστια ταλαιπωρία για μια μητέρα τα δύο παιδιά τα πρώτα χρόνια. Είναι απελπιστικά δύσκολο στην αρχή. Αν με ρωτούσες τώρα δεν θα ήθελα να κάνω δίδυμα. Δεν είναι ωραίο αυτό το μοίρασμα μέσα στο 24ωρο που πρέπει να τα προλάβεις όλα και να τα μοιράσεις σε δύο».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ