ΣΟΚ για Φαίη Σκορδά σε συνέντευξη με διάσημο ηθοποιό – «Δεν ήξερα που να κρυφτώ» (vid)

ΣΟΚ για Φαίη Σκορδά σε συνέντευξη με διάσημο ηθοποιό – «Δεν ήξερα που να κρυφτώ» (vid)

Δείτε τι συνέβη!

Η χειρότερη στιγμή της παρουσιάστριας στην εκπομπή, όπως παραδέχθηκε και η ίδια. Η συνάντηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ…

Η Φαίη Σκορδά συζητώντας στην εκπομπή της τη συνέντευξη του Γιάννη Μόρτζου για τον Γιάννη Λαμπάτο και τον Σταμάτη Γαρδέλη, αναφέρθηκε σε μία από τις χειρότερες στιγμές της στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό του «bonus» που θα κρίνει την μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη – Γιατί ο Παναθηναϊκός ζητάει 15+5 εκατ ευρώ

Συγκεκριμένα (όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο στο 3.15’’) αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνέντευξη με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος δεν είχε… φρένο και όπως παραδέχθηκε η Σκορδά, «έψαχνε που να κρυφτεί» και έτρεξε να πάει σε διαφημίσεις!

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Ας θυμηθούμε…

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε στις 16/10 ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά την αποχώρησή του από το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τίτλο «I’m a Celebrity… Get me Out of Here».

Κάποια στιγμή, η κουβέντα πήγε στον Στέφανο Κασσελάκη και την ιστορία με τον Γιώργο Αυτιά, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον δημοσιογράφο για ομοφοβικά σχόλια, με τον ηθοποιό όχι μόνο να μην καταδικάζει οποιαδήποτε τέτοια σχόλια, αλλά να προχωράει σε απαράδεκτους συσχετισμούς βάζοντας και μέσα στην κουβέντα τη λέξη «κτηνοβάτης».

Όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία, αφότου προσπάθησε να κάνει διάλογο, στην συνέχεια αποφάσισε να τον σταματήσει και να «κόψει» τη συζήτησή τους.

Σταμάτης Γαρδέλης: Συγγνώμη πρέπει να ζητήσει ο κύριος Κασσελάκης, ο οποίος κίνησε όλη αυτή τη διαδικασία από το μηδέν για να είναι και πάλι στο προσκήνιο. Ο Αυτιάς δεν είπε τι γίνεται μέσα στο γυμναστήριο. Ήταν πιο γενικό το σχόλιο. “Καλημέρα σας κτηνοβάτης”. Δεν μας ενδιαφέρει κύριε.

Φαίη Σκορδά: Τι είναι αυτό τώρα που είπες Σταμάτη;

Σταμάτης Γαρδέλης: Πού κολλάει; Με το καλημέρα σας μας έδωσε τη σεξουαλική του ταυτότητα.
Φαίη Σκορδά: Είναι το ποιος είναι ο άνθρωπος. Γιατί το πας εκεί;

Σταμάτης Γαρδέλης: Μόνο του πηγαίνει, δεν εξετάζω αν μου αρέσει. Δεν με αφορά. Δεν μας αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή. «Καλημέρα σας κτηνοβάτης, καλημέρα σας τερατόφιλος». Δεν μας αφορά.
Φαίη Σκορδά: Αυτά που αναφέρεις τώρα, δεν έχουν να κάνουν καθόλου, μα καθόλου, με αυτό που συζητάμε. Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα αυτή τη στιγμή. Τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά, γιατί δεν μπορείς να τα εξισώνεις. Δε μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις, που μου τις φέρνεις μπροστά σαν παραδείγματα. Είναι λάθος. Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει…

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μας ενδιαφέρει, έχει συναισθήματα πλούσια, ωραία, να τα κρατήσει για τον εαυτό του.

Φαίη Σκορδά: Πάμε αλλού το θέμα λίγο, και δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε άλλου.

Σταμάτης Γαρδέλης: Συμβαίνει και παίζει κάθε μέρα στο συλλογικό υποσυνείδητο της κοινωνίας μας και στους προβληματισμούς που μπαίνουν καθημερινά. Για το τι είναι ηθικό, τι ανήθικο, τι είναι αιδώς, τι σημαίνει κίναιδος. Εγώ συστήνομαι “καλημέρα γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι. Υπάρχει ένα μέτρο. Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο, και να έχω πολλά συναισθήματα γι’ αυτό. Υπάρχει η αιδώς.

Φαίη Σκορδά: Η σύγκριση που κάνεις είναι επικίνδυνη. Μου φέρνεις κάποια παραδείγματα που είναι τόσο ακραία που δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί αισθάνομαι πως με υποτιμάς. Το παίρνω προσωπικά γιατί είναι δική μου εκπομπή.

Σταμάτης Γαρδέλης: Βγάλε το ακουστικό από το αυτί να μιλήσουμε αν θες, εγώ δεν έχω.

Φαίη Σκορδά: Τι εννοείς; Δε μου μιλάει κανείς στο ακουστικό. Τι θέλεις να πεις τώρα ότι κάποιος μου λέει κάτι;

Σταμάτης Γαρδέλης: Μόνο με σένα μιλάω τώρα;

Φαίη Σκορδά: Βάζουμε μια τελεία. Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους που βάζουν στο τραπέζι πράγματα τα οποία είναι ακραία και υποτιμούν τη κουβέντα. Δεν μπορώ έτσι να συνεχίσω.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ