«Ήρθε ένα βράδυ στο καμαρίνι και…»: «Χαρά στα σκέλια» της Βανδή (vid)

«Ήρθε ένα βράδυ στο καμαρίνι και…»: «Χαρά στα σκέλια» της Βανδή (vid)

Τρεις εβδομάδες μετά το έμφραγμα του Μπισμπίκη.

Συγκινημένη εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη θερμή υποδοχή για το ντουέτο της με τον Mente Fuerte, με τίτλο «Πανσέληνο». Μέσα σε μόλις λίγες μέρες, ο κόσμος το «αγκάλιασε», κάτι που έκανε την τραγουδίστρια να νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης: Κβαρατσχέλια: Πώς θα σταματήσει η Εθνική τον νο. 1 κίνδυνο με την μπάλα στα πόδια

«Δεν έχω λόγια, με έχετε συγκινήσει όλοι τόσο πολύ για την τόσο θερμή αποδοχή της “Πανσελήνου”. Είναι το καινούργιο μας τραγούδι μαζί με Γιώργο Μπενιουδάκη. Ήρθε ένα βράδυ στο καμαρίνι, μου έβαλε κάτι να ακούσω, μου άρεσε πολύ και όλο αυτό εξελίχθηκε σιγά – σιγά σαν το φεγγάρι που γεμίζει και έγινε Πανσέληνος. Ήρθε και ο Mente Fuerte μετά και έδωσε κι άλλο, μετά ήρθε και ο Μπενιουδάκης, έδωσε κι άλλο. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Με συγκινείτε αφάνταστα, 30 χρόνια μετά, ακόμα», ήταν το μήνυμά της.

Στην “Πανσέληνο” η superstar Δέσποινα Βανδή, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχιών στην ελληνική μουσική κι έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Mente Fuerte, έναν από τους επιτυχημένους και βραβευμένους artists της ραπ σκηνής. Η “Πανσέληνος” συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα music video, μέσα από το οποίο οι δύο καλλιτέχνες μεταφέρουν μία τρυφερή ιστορία έρωτα και πάθους, με φόντο μία νύχτα με πανσέληνο στην Αθήνα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ