Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου – «Ξαναχτύπησε» με νέα αποκαλυπτική φωτογραφία

Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου – «Ξαναχτύπησε» με νέα αποκαλυπτική φωτογραφία

Δείτε πώς είναι σήμερα!

Αγνώριστη η άλλοτε πριγκίπισσα του ελληνικού μόντελινγκ….

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2002, όπου σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο «Miss Young» και λίγα χρόνια αργότερα ως φαβορί του διαγωνισμού όταν έχασε από την Ολυμπία Χοψονίδου τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς».

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό του «bonus» που θα κρίνει την μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη – Γιατί ο Παναθηναϊκός ζητάει 15+5 εκατ ευρώ

Στην συνέχεια προσπάθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ κυκλοφόρησε και ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Τζούλια Αλεξανδράτου – Το Απαγορευμένο».

Το 2007, ύστερα από πρόταση του Νίκου Περάκη, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μαύρη κωμωδία Ψυχραιμία κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Εκεί υποδύθηκε την Αρετή Όουλσον μία φοιτήτρια θεολογίας που συσχετίζεται με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μάνδρακα, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιώργο Κιμούλη, τη Βάσω Καβαλιεράτου και άλλους.

Την ίδια χρονιά ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια το Βασίλισσα της πίστας και το Στόχος είναι τα λεφτά, το δεύτερο για τις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστούσε.

Ως μοντέλο φωτογραφήθηκε για την Ελληνική Vogue στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου του 2007 ενώ ακολούθησαν φωτογραφίσεις για τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών Playboy, Ensquire και Nitro.

Πρόσφατα άνοιξε και προφίλ στο 0nlyfans, δημοσιεύοντας περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους ενώ πριν λίγες ημέρες ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και αποκάλυψε πώς είναι σήμερα.

Πραγματικά ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ