Όλοι χειροκροτούν τον Τάσο Χαλκιά: Είπε για τα Τέμπη όσα δεν τόλμησε κανείς διάσημος μέχρι τώρα (video)

Όλοι χειροκροτούν τον Τάσο Χαλκιά: Είπε για τα Τέμπη όσα δεν τόλμησε κανείς διάσημος μέχρι τώρα (video)

«Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκ@τ@»

Ένα ξέσπασμα για την τραγωδία των Τεμπών έκανε ο Τάσος Χαλκιάς, το πρωί της Τετάρτης (27/3), μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ο ηθοποιός υπογράμμισε «οι Παγιδευμένοι δε θα συνεχίσουν τρίτη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη “σιδερένιος”, καλή ανάρρωση και γρήγορα στις επάλξεις. Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει και σε κατατρέχει».

Διαβάστε επίσης: Είναι αποτυχία αλλά πάμε παρακάτω…

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε: «Δε με ενδιαφέρει καθόλου η Eurovision, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια γυναίκα, μια μάνα χαροκαμένη, πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές, που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς -αν είναι δυνατόν- για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο σε αυτούς τους γονείς! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ