Survivor 2024 spoiler 02/04: «Τρ@β@ γ@μ@σου βρε π@@στ@» – Αυτό είναι το 3ο πρόσωπο στην «σφαγή» Ασημίνας με Τζέιμς!

Survivor 2024 spoiler 02/04: «Τρ@β@ γ@μ@σου βρε π@@στ@» – Αυτό είναι το 3ο πρόσωπο στην «σφαγή» Ασημίνας με Τζέιμς!

Απίστευτα σκηνικά πίσω από τις κάμερες

Survivor 2024 spoiler 02/04: Ο κακός χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού μεταξύ Ασημίνας Χατζηανδρέου και Τζέιμς Καφετζή. Ποιος ο ρόλος ενός τρίτου προσώπου;

Συγκεκριμένα, όλα θα αρχίσουν από τον στίβο μάχης εκεί όπου η Ασημίνα ενώ είχε πει πως θα αγωνιστεί κανονικά μόλις την επέλεξε η Σταυρούλα ως αντίπαλο πήγε στον γιατρό και πήρε την συμβουλή του να μην αγωνιστεί. Αυτό έκανε έξαλλο τον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση.

Διαβάστε επίσης: «Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο αρχικός τσακωμός ήταν ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα κι αυτά τα δύο κορίτσια «αρπάχτηκαν» στο συμβούλιο του νησιού με την Σταυρούλα να μεταφέρει στον Τζέιμς τις βρισιές της Ασημίνας προς το πρόσωπό του. Ωστόσο εκείνη ισχυρίστηκε πως δεν αναφερόταν σε εκείνον.

Survivor 2024 spoiler 02/04: Στο κόκκινο οι σχέσεις τους – Ποια η απόφαση της παραγωγής

Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (02/04) και το καταλαβαίνουμε και από το trailer, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα πετάξει το ακουστικό και θα αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού. Ωστόσο αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έτσι θα έχει ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της παραγωγής.

«Το έχεις κάνει δύο φορές, τρίτη δεν θα υπάρξει», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα της παραγωγής προς το πρόσωπο της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την τελευταία να επιμένει πως την έχουν φτάσει στα όριά της. Άλλωστε σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα πως η Ασημίνα δείχνει να φλερτάρει επικίνδυνα με την αποχώρηση.

Δείτε το trailer με το σημερινό επεισόδιο και πάρτε μια γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε σήμερα (02/04):

Πηγή: Athensmagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ