Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ξιαρχό: «Πήρα 40 χάπια, ήμουν για ώρες στα χορτάρια και μόλις ξύπνησα…»

Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ξιαρχό: «Πήρα 40 χάπια, ήμουν για ώρες στα χορτάρια και μόλις ξύπνησα…»

«Ήθελα να πεθάνω, αλλά δεν μου πήρε ο Θεός τη ζωή...»

Σε ένα εξομολογητικό βίντεο προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο TikTok και αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει αλλά και τα δύσκολα συναισθήματα που είχε να διαχειριστεί.

«Πριν περίπου τρία χρόνια έκανα κάτι το οποίο επηρέασε όλη μου τη ζωή, επηρέασε τη ζωή μου τόσο πολύ που από εκεί που είχα τα πάντα, τα έχασα όλα. Έκανα κάτι λάθος, ανέβασα ένα βίντεο, ξέρουμε όλοι αυτή την ιστορία. Ακόμη και σήμερα αυτό με στιγματίζει και το κουβαλάω. Έχω προσπαθήσει, έχω δουλέψει, έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για να εξιλεωθώ είτε από εμένα είτε από τον κόσμο και καθημερινά, ό,τι και να κάνω, ακόμη και να χαμογελάσω από κάτω κάποιος θα γράψει… δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Ναι, αυτοκτόνησα. Πήρα χάπια, πολλά χάπια από ένα φαρμακείο στην Πατησίων που ήταν από ξένους για να μη με αναγνωρίσουν, πήρα γύρω στα 40 χάπια, τα κατάπια στην παιδική μου γειτονιά. Δεν πέθανα και ακόμη και σήμερα κάποιοι λένε ότι το έκανα ψέματα για να γλιτώσω. Δεν το έκανα στα ψεύτικα, ήθελα να πεθάνω. Αλλά δεν μου πήρε ο Θεός τη ζωή, δεν με πήρε από εδώ. Με άφησε εδώ να παλέψω και να καταφέρω πράγματα από την αρχή. Μπορεί να έχω κάνει 100 καλά και 2 σκάρτα, 2 μαλ…ες. Αυτές τις δύο κοιτάτε. Δεν θέλω να πω πόσα καλά έχω κάνει. Έχω δώσει απέραντη βοήθεια και βοήθεια αγάπης, όχι βοήθεια συμφέρον.»

Πήρα 40 χάπια, ήμουν λιπόθυμος για ώρες στα χορτάρια και αυτό που άκουσα μόλις ξύπνησα ήταν ότι έκανα ψέματα και έπαιζα με τα συναισθήματα όλων, επειδή εκείνη την ώρα επέλεξα να μιλάω με μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, την Ελεονώρα Μελέτη γιατί ήθελα, αν πεθάνω, να περάσει αυτό που μου συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Της έλεγα πώς νιώθω, πόσο μουδιασμένος είμαι, ότι όλα ήταν θολά γύρω μου, πέθαινε η ψυχή μου.

Ξύπνησα και άκουγα τα περιπολικά, τους φίλους μου και έλεγα γιατί δεν πεθαίνω. Ξύπνησα και λέω θα πάω να πέσω από τις γραμμές του τρένου, θα πάω να πηδήξω στο τρένο που ήταν εκεί κοντά. Εκείνη η μέρα ήταν καθοριστική για τη ζωή μου».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ