Πήρε το όνομα και το νάζι της θείας της: Αυτή είναι η ανιψιά της Βουγιουκλάκη – «Ήταν επιθυμία της να συνεχιστεί το Αλίκη»

Πήρε το όνομα και το νάζι της θείας της: Αυτή είναι η ανιψιά της Βουγιουκλάκη – «Ήταν επιθυμία της να συνεχιστεί το Αλίκη»

Το πρώτο κορίτσι που ήρθε στην οικογένεια Βουγιουκλάκη, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της σταρ

Συγκινεί η κίνηση του ανιψιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιου, να δώσει στην κόρη του το όνομά της, ως φόρο τιμής στην αείμνηστη ηθοποιό.

Η βάφτιση έγινε τον Νοέμβριο του 2019 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Όπως μάλιστα γράφεται, η Αλίκη junior είναι το πρώτο κορίτσι που ήρθε στην οικογένεια Βουγιουκλάκη, 23 χρόνια μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά δεύτερος ο Παναθηναϊκός, πέμπτος ή έκτος ο Ολυμπιακός – Στα Play-in η σαρωτική Εφές


Δείτε επίσης: Μίτση Καρρά: Έτσι είναι στα 84 η σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Η ανατριχιαστική ομοιότητα και οι σκηνές που την «ντούμπλαρε»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μεγάλωσε η Αλίκη junior

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με πρωταγωνίστρια την 6 ετών κόρη του.

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξυπνήσαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα», είχε πει ο Αιμίλιος για την βάφτιση της κόρης του και το όνομα που της έδωσε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ