Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» (vid)

Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» (vid)

«Επέζησε και μάλιστα με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια»

Στη Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια ο πάλαι ποτέ συνάδελφός της, Ηλίας Μαμαλάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου».

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο, ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά, με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος»

Και συμπλήρωσε: «Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία.

Επέζησε και μάλιστα με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματά της.

Έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα, που εγώ, που δεν είχα πολύ μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής, όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο.

Με το ντοκιμαντέρ Μπουκιά και συχώριο πήγα σε μέρη πάρα πολύ ωραία, αλλά έκανα μόνο ένα, που θα ήθελα να είχα κάνει δύο, γιατί δεν μπορείς μέσα σε 45 λεπτά να καλύψεις ένα νησί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ