Η Φαίη Σκορδά βγήκε με μαγιό σε πολυτελές ξενοδοχείο και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Η Φαίη Σκορδά βγήκε με μαγιό σε πολυτελές ξενοδοχείο και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος η παρουσιάστρια

Απόδραση στην Κρήτη έκανε για το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά, η οποία δε δίστασε να βάλει το μαγιό της, εκμεταλλευόμενη τις καλές καιρικές συνθήκες.

Από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ήρεμη και χαλαρή, φορώντας το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ από πάνω έχει επιλέξει να αφήσει το πουκάμισο της.

Διαβάστε επίσης: Το 76% της Μπαρτσελόνα και οι… τρεις «σωματοφύλακες» του Γκριμάου (vids)

Η Φαίη Σκορδά με μαγιό στην πισίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη

Έφυγαν εσπευσμένα από τις εκπομπές τους – Αναστάτωση για Σκορδά και Λιάγκα μετά από έκτακτο τηλεφώνημα (video)

Αιφνιδιαστικά σε διαφημίσεις πέρασε νωρίτερα σήμερα (10/4) η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, την ώρα που συζητούσε στον αέρα του Fay’sTime τα θέματα της showbiz με τους συνεργάτες της, ζήτησε απότομα από το ροή να περάσουν σε διαφημίσεις.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μπορούμε να πάμε διαφημίσεις;», ρώτησε διακόπτοντας την κουβέντα η Φαίη Σκορδά και αποχώρησε από το πλατό κρατώντας στα χέρια το κινητό της.

Έφυγαν εσπευσμένα από τις εκπομπές τους - Αναστάτωση για Σκορδά και Λιάγκα μετά από έκτακτο τηλεφώνημα (video)

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αρκέστηκε να πει: «Επιστρέψαμε, όλα καλά», προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, ολοκληρώνοντας το σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, αποχώρησε από το πλατό και δεν επέστρεψε ποτέ. Το «Πρωινό» τελείωσε με τους συνεργάτες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο δέχθηκαν τηλεφώνημα που αφορούσε σε προσωπικό τους ζήτημα.

Κραυγή απόγνωσης από την Φαίη Σκορδά – «Ποιός πήρε το παιδί μου, το μωρό μου;» (video)

Την έκπληξή της από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι δυο της γιοι εξέφρασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μέσα από την αναφορά της στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ανανέωση που βλέπει στο πρόσωπό της, μίλησε για τα δικά της παιδιά και την ταχύτητα με την οποία περνά ο χρόνος.

«Τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες της.

Κραυγή απόγνωσης από την Φαίη Σκορδά - «Ποιός πήρε το παιδί μου, το μωρό μου;» (video)

«Είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη ή έχει κάτι πολύ καλό», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Χαμογελάω και… πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας. Δεν ξέρω κάτι. Και να ήξερα, δεν θα το έλεγα», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ