Μετά από χρόνια το αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος: «Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» (vid)

Μετά από χρόνια το αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος: «Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» (vid)

Όσα είπε για την ερμηνεύτρια

Πρεμιέρα με νέα εκπομπή στο Youtube έκανε η Μαρία Σολωμού και με ακριβοθώρητο μάλιστα πρώτο καλεσμένο.

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε ποδαρικό στο νέο της εγχείρημα και μαζί έπιασαν μία χαλαρή κουβέντα γύρω από τη «χρυσή» καριέρα του αλλά και τις «κόντρες» του με συναδέλφους του από τον χώρο.

Διαβάστε επίσης: Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Γιάννη Κότσιρα για τον Αντώνη Ρέμο.

«Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν πολύ κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε και με σεβόταν. Ο Παντελής όμως αγαπούσε τον Νότη Σφακιανάκη και είχε μεγαλώσει με τα τραγούδια του. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου…».

«Κάποια στιγμή είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τσαντίστηκε. Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και ξεκίνησε ένα τέτοιο beef.. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι “αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα”, ήμουν δίπλα του».

Σε άλλο σημείο μάλιστα αποκάλυψε ότι «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις».

Στο πλευρό των Αλβανών ο Αντώνης Ρέμος – «Συγγνώμη! Η Ελλάδα σας πλήγωσε…» (video)

Συγγνώμη εκ μέρους όσων πλήγωσαν τους Αλβανούς, όταν εκείνοι αποφάσισαν να βρουν ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία που πραγματοποίησε στα Τίρανα.

Με την ευκαιρία, δείτε την απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Νταλάρα.

Στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day, ο Αντώνης Ρέμος ακούγεται να λέει:

«Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε».

«Έτσι ένιωσα κι εγώ ως παιδί μεταναστών στη Γερμανών και ξέρει τι θα πει να είσαι μετανάστης σε άλλη χώρα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ