Κύπρος: Αυνανιζόταν σε σινεμά την ώρα προβολής παιδικής ταινίας

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας σε 57χρονος ο οποίος αυνανιζόταν σε αίθουσα κινηματογράφου σε προβολή παιδικής ταινίας την οποία παρακολουθούσαν δέκα παιδιά και τέσσερις μητέρες.

Κύπρος: Αυνανιζόταν σε σινεμά την ώρα προβολής παιδικής ταινίας | to10.gr

Ο 57χρονος τον Δεκέμβριο του 2017 πήγε σε κινηματογράφο για να παρακολουθήσει ταινία για ενήλικους, αλλά την συγκεκριμένη ώρα υπήρχε μόνο προβολή παιδικής ταινίας. Αγόρασε εισιτήριο και κάθισε σε μια από τις θέσεις. Κάποια στιγμή μια από τις μητέρες που καθόταν με τα παιδιά της αισθάνθηκε ένα άγγιγμα στον αστράγαλο και αντιλήφθηκε τον 57χρονο που αυνανιζόταν. Αυτός αμέσως σηκώθηκε από τη θέση του και βγήκε από την αίθουσα. Ωστόσο είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία που τον συνέλαβε.

Παραδέχθηκε αμέσως την πράξη του και απολογήθηκε. Στο δικαστήριο επικαλέστηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και κάποια προσωπικά του χαρακτηριστικά που τον είχαν απομονώσει κοινωνικώς. Επίσης όταν υπηρετούσε τη θητεία του είχε υποστεί ξυλοδαρμό και έκτοτε αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Το δικαστήριο έλαβε υπόψη τις δύσκολες προσωπικές συνθήκες, την άμεση παραδοχή αλλά και το γεγονός ότι παρακολουθείται από ψυχολόγο και βρίσκεται σε πρόγραμμα θεραπείας.

Πηγή: e-radio.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο