Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ποζάρει με «καυτό» μαγιό και ξεσπά: «Ποιο ρετούς ρε φίλε»;

Η ραδιοφωνική παραγωγός βάζει... τα πράγματα στη θέση τους.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ποζάρει με «καυτό» μαγιό και ξεσπά: «Ποιο ρετούς ρε φίλε»; | to10.gr

Με σέξι και… επιθετική διάθεση η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά σε όλους εκείνους που την «κατηγορούν» για ρετούς στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Η ραδιοφωνική παραγωγός αφού φόρεσε τις γόβες της και το ολόσωμο μαγιό της πόζαρε στα κάγκελα και έγραψε το ακόλουθο σχόλιο.

«Ποιο ρετούς ρε φίλε; Μάθαμε και το ρετούς! Άντι να προσπαθούμε να βρούμε να πούμε ένα κακό λόγο για λόγους που πραγματικά αγνοώ(γιατί ένας καλός λόγος στον άλλο εμένα προσωπικά πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση! Λες μια καλή κουβέντα και εισπράττεις ένα τεράστιο χαμόγελο που το κακό?) πάμε και κανένα γυμναστήριο( όσο μπορούμε βέβαια) θαυμάζουμε και επιβραβεύουμε τη θέληση και τη προσπάθεια του άλλου για ένα αξιοπρεπές σώμα! Πολλά φιλιά σε όλους τους αγαπημένους και μη όλα καλά!!! Θα τα πούμε στις 4 στο #maggiestouch ? ? ? στον @music89.2 ❤️ ❤️ ? ? γλυκό φιλάκι ? μωράκι».

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Ποιο ρετούς ρε φίλε? ? Μάθαμε και το ρετούς! ? Άντι να προσπαθούμε να βρούμε να πούμε ένα κακό λόγο για λόγους που πραγματικα αγνοώ(γιατί ένας καλός λόγος στον άλλο εμένα προσωπικά πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση! Λες μια καλή κουβέντα και εισπράττεις ένα τεράστιο χαμόγελο ☺ που το κακο?) πάμε και κανένα γυμναστήριο( όσο μπορούμε βέβαια) θαυμάζουμε και επιβραβεύουμε τη θέληση και τη προσπάθεια του άλλου για ένα αξιοπρεπές σώμα! ? Πολλά φιλιά σε όλους τους αγαπημένους και μη ?όλα καλά!!! ? Θα τα πούμε στις 4 στο #maggiestouch ? ? ? στον @music89.2 ❤️ ❤️ ? ? γλυκό φιλάκι ? μωράκι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Πηγή protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο