«Έσπασε» μετά από καιρό τη σιωπή της για τον Δημήτρη Κόκοτα η Τραϊάνα Ανανία: «Ακόμη ξεπερνάω αυτό που συνέβη – Γίνεται αυτό που περιμέναμε για την υγεία του»

«Έσπασε» μετά από καιρό τη σιωπή της για τον Δημήτρη Κόκοτα η Τραϊάνα Ανανία: «Ακόμη ξεπερνάω αυτό που συνέβη – Γίνεται αυτό που περιμέναμε για την υγεία του»

Η ενημέρωση της ηθοποιού για την κατάστασή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας ολοκληρώνει, σιγά σιγά, ένα μήνα από τότε που ξεκίνησε την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή του, με την Τραϊάνα Ανανία να μη σταματά να βρίσκεται στο πλευρό του, μιλώντας για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό για τον τραγουδιστή.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μέσω του Breakfast@Star στο πώς έζησε το περιστατικό, όπου ο Κόκοτας υπέστη καρδιακό και έμφραγμα, εξηγώντας παράλληλα την κατάσταση της υγείας του και το πώς περιμένουν όλοι να κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες μέρες, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να δείχνει σοβαρά σημάδια βελτίωσης.

Η αναφορά της Τραϊάνας Ανανία στην κατάσταση του Κόκοτα

«Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω και ακόμη το ξεπερνάω. Ήταν πολύ σοκαριστικό όλο αυτό. Νομίζω, ότι και από όσα περιέγραψα φαίνεται, ότι μου στοίχισε. Ο Δημήτρης πάει καλύτερα και το περιμέναμε, πρέπει να είμαστε ήρεμοι σε τέτοιες καταστάσεις και να μην πιέζουμε πράγματα. Πιέστηκα από τους δημοσιογράφους, δούλεψα όσα έγιναν μέσα μου και άλλαξα. Ελπίζω του χρόνου να είμαι στο J2US με τον Δημήτρη», ανέφερε η ίδια.

«Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλιώς…»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», με τη σύζυγό του, Κατερίνα, να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του και να αναφέρεται μέσα από το «Πρωινό Σουσού» στην κατάσταση της υγείας του.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν όσο αφορά στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Περιμένουμε με υπομονή μαζί με τους γιατρούς» τόνισε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Η ενημέρωση της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

Η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε: «κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή. Αλλά κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές μας είπαν πως ήταν καθαρές. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε στο Πρωινό Σουσού: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου. Προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά. Προσπαθώ γιατί έτσι πρέπει. Και για το παιδί και για τον Δημήτρη. Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ