Δυστυχώς τα νέα δε συνεχίζουν να είναι καλά στις πιο κρίσιμες στιγμές του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν πρόκειται να τον δούμε από την αρχή της εβδομάδας να…»

Δυστυχώς τα νέα δε συνεχίζουν να είναι καλά στις πιο κρίσιμες στιγμές του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν πρόκειται να τον δούμε από την αρχή της εβδομάδας να…»

Όλοι αγωνιούν για μια θετική εξέλιξη

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς τη μεγάλη του μάχη, προκειμένου να διατηρηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να παλεύουν για τον τραγουδιστή στη ΜΕΘ και άπαντες να περιμένουν τα θετικά νέα.

«Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή στο Πρωινό. Στη συνέχεια, ο Θάνος Βάγιος μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή:

«Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση του και η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι στην αρχή της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωση του» τόνισε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Διαβάστε επίσης: Κόβεντρι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 ( 2-4 στα πέναλτι): Πήρε το «θρίλερ» και προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη συμπαράσταση μιας ολόκληρης χώρας τη στιγμή, που παλεύει στη ΜΕΘ για τη ζωή του, με τους γιατρούς να ετοιμάζονται την νέα εβδομάδα να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, ώστε να τον αποσωληνώσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επί Τόπου» χωρίς περιστροφές, η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την ατζέντη του, Σάντρα Βουτσά, να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία, που υπάρχει με την οικογένειά του.

«Μια ιστοσελίδα μίλησε για ιατρικό ανακοινωθέν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κάτι που είναι ψέμα. Χρειάζεται υπομονή από όλη την οικογένεια. Δεν μπορώ να απαντήσω για την κατάστασή του, καθώς έχουμε συμφωνήσει να μιλά για αυτή μόνο η σύζυγός του Δημήτρη, η Κατερίνα. Προσωπικά δεν μπορώ να μπω στην Εντατική να τον δω», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ