Βαρύ το άκυρο στον Πρίγκιπα Χάρι – Τέλειωσαν όλα!

Βαρύ το άκυρο στον Πρίγκιπα Χάρι – Τέλειωσαν όλα!

Είναι οριστικό!

Δύσκολα τα πράγματα στη βασιλική οικογένεια: Ο πρίγκιπας Χάρι μάταια προσπαθεί να διορθώσει τις τεταμένες σχέσεις του με την οικογένειά του. Αν και τους έχει προσκαλέσει όλους στην τελετή εορτασμού των 10 χρόνων των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο, δεν αναμένεται να παραστεί κανένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου την Τετάρτη.

«Τεταμένες» οι σχέσεις Παλατιού- Πρίγκιπα Χάρι

Στα «μαχαίρια» ο Χάρι με τον Ουίλιαμ

Όπως είχε αποκαλύψει προηγουμένως το Page Six, ο Χάρι, δεν έχει μιλήσει με τον αδελφό του για περισσότερο από ένα χρόνο μετά τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του, «Spare».

Ένας φίλος που γνωρίζει τα αδέλφια επιβεβαίωσε ότι ο Χάρι είχε προσκαλέσει τον Ουίλιαμ – καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας – στην εκδήλωση για να τιμήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση βετεράνων που ίδρυσε.

Καιρό έχει να δει και τον πατέρα του

Είναι ακόμα άγνωστο αν ο Χάρι θα δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασε τις ιδιωτικές συναντήσεις. Ο Κάρολος αναμένεται να καλέσει τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία αυτό το καλοκαίρι για να δει τα εγγόνια του Άρτσι, 4 ετών, και τη 2χρονη Λίλιμπετ.

Ο Χάρι και ο πατέρας του είδαν ο ένας τον άλλον τελευταία φορά τον Φεβρουάριο, όταν ο Κάρολος, 75 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο και ο Χάρι πέταξε από την Καλιφόρνια για να τον δει – αλλά του δόθηκαν λίγο περισσότερο από 30 λεπτά με τον βασιλιά.

Όπως ανέφερε η Telegraph, την Τετάρτη – την ημέρα της εκδήλωσης του Χάρι – ο Κάρολος θα έχει το εβδομαδιαίο ακροατήριό του με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ πριν παραστεί στο πρώτο πάρτι στον κήπο του Μπάκιγχαμ της σεζόν, ενώ εκκρεμούν οι ιατρικές οδηγίες.

Φαίνεται επίσης ότι θα έχει ένα γεμάτο ημερολόγιο την επόμενη εβδομάδα. Αναμένεται ότι ο Χάρι δεν θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο παρά μόνο μετά τους εορτασμούς γενεθλίων του Άρτσι. Ο πρίγκιπας Άρτσι γίνεται 5 ετών τη Δευτέρα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ