Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες αρχηγοί συμμοριών

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες αρχηγοί συμμοριών

Μη σε μπερδεύει η εμφάνισή τους, είναι επικίνδυνες.

Συνήθως στο μυαλό μας όταν μιλάμε για αρχηγούς συμμοριών, έρχεται η εικόνα ενός άνδρα, με σημάδια από συμπλοκές, τατουάζ, σκληρού και ανέκφραστου προσώπου.

Ο παρακάτω περιπτώσεις όμως θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη, καθώς στο κεφάλι επικίνδυνων συμμοριών, με πολύ αίμα στα χέρια τους, βρίσκονταν γυναίκες. Γυναίκες που τους συνόδευε η φήμη της σκληρότητας.

Thelma Wright

Ήταν αρχηγός μια συμμορίας που πουλούσε σκληρά ναρκωτικά στους δρόμους, της Φιλαδέλφειας. Ξεκίνησαν μαζί τον σύζυγό της, και όταν εκείνος δολοφονήθηκε, αποφάσισε να κυριαρχήσει στο χώρο του εμπορίου ναρκωτικών, εξολοθρεύοντας, όλους τους αντιπάλους της. Έφθασε να έχει διασυνδέσεις με το κύκλωμα ναρκωτικών και στο Λος Άντζελες. Οι τζίροι της, ήταν 400.000 δολάρια την ημέρα. Αποσύρθηκε το 1991, μετά από 6 χρόνια δράσης, όταν αντίπαλοι της προσπάθησαν να την δολοφονήσουν, με τις σφαίρες να τραυματίζουν σοβαρά τον γιο της.

Claudia Ochoa Felix

Την λένε η Καρντάσιαν του εγκλήματος. Εκτός από αδίστακτη εγκληματίας, είναι και πολύ δημοφιλής, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής των πάρτυ που διοργανώνει. Ήταν η αρχηγός της συμμορίας  Los Ántrax, που ασχολείται με το εμπόριο λευκής σαρκός, και με συμβόλαια θανάτου. Η συγκεκριμένη συμμορία αφήνει πίσω της πάντα τα σώματα των νεκρών για να θυμίζει ποιος είναι ο αρχηγός στη περιοχή. Δραστηριοποιείται κυρίως στο Μεξικό.

 Judy Moran

Στην Αυστραλία ήταν συνώνυμο του τρόμου. Ήταν αρχηγός της συμμορίας Moran που έλεγχε το εμπόριο λευκής σαρκός, τις απαγωγές πλουσίων επιχειρηματιών, και τη προστασία νυχτερινών μαγαζιών. Ήταν πολύ σκληρή, αφού για παραδειγματισμό βασάνιζε τους αντιπάλους της μπροστά στα συγγενικά της πρόσωπα. Δεν δίστασε να σκοτώσει τον ίδιο της τον ανιψιό. Συνελήφθη το 2009.

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ