Μαθεύτηκε 26 χρόνια μετά: «Το δέσανε ότι τα έχω με την Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Πάριο για εμένα»

Μαθεύτηκε 26 χρόνια μετά: «Το δέσανε ότι τα έχω με την Σοφία Αλιμπέρτη και ότι χώρισε τον Πάριο για εμένα»

Ο Γιώργος Δούκας ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο Γιώργος Δούκας βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για το ειδύλλιο που του «χρέωσαν» με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για τον εαυτό του «πάντα είχα την όρεξη να μάθω, αλλά ήμουν και θρασύτατος, κάνω πάντα την αυτοκριτική μου. Δεν πίνω και δεν καπνίζω. Δούλευα στη νύχτα κι όλοι με είχαν για ναρκομανή, διότι έβγαινα στην πίστα κι ήμουν μέσα στην ένταση».

Διαβάστε επίσης: Μπόρχα Βαλέρο: «Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Όσον αφορά το περιστατικό που στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του, ο Γιώργος Δούκας επεσήμανε «το 1998 είμαι ο πρώτος πρωτοεμφανιζόμενος δισκογραφημένος που παίρνει μαγαζί στις πλάτες του, το Posidonio. Ήμουν μόνος μου στην αφίσα. Αυτή η επιτυχία κράτησε 3 ημέρες. Είχαν τη φαεινή ιδέα να υποβιβάσουν το Posidonio, αντί να μπει πρώτο και να μπει η συνεργασία από κάτω, είπαν φταίει ο Δούκας και ο επιχειρηματίας είπε “δυστυχώς αυτό που έκανες με θίγει”. Μου κόστισε καλλιτεχνικά, από την Α’ εθνική έπεσα στα τάρταρα. Τα βρήκαμε με τον επιχειρηματία πολύ μετά, δεν δεχόταν να μου μιλήσει».

Ο Γιώργος Δούκας ξεκαθαρίζει τη σχέση που είχε με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Σχετικά με τη σχέση που του χρέωναν με τη Σοφία Αλιμπέρτη, σημείωσε «συνδυάστηκε τότε με το ότι μόλις είχε χωρίσει η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία έκανε μία δήλωση ότι “περνάω καλά με τον Δούκα”. Το δέσανε σχοινί κορδόνι ότι εγώ τα έχω με τη Σοφία, ότι χώρισε τον Γιάννη Πάριο για εμένα».

26 χρόνια μετά το διαζύγιο, την κοιτάζει & «λιώνει»: Σούσουρο με Γιάννη Πάριο – Σοφία Αλιμπέρτη στα μπουζούκια

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει με την παρέα της. Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε το κομμάτι «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ