Σοκαριστικό: Με σοβαρά εγκαύματα η κόρη πασίγνωστης παρουσιάστριας μετά από φωτιά σε σκάφος!

Σοκαριστικό: Με σοβαρά εγκαύματα η κόρη πασίγνωστης παρουσιάστριας μετά από φωτιά σε σκάφος!

Μητέρα και κόρη βρίσκονταν σε σκάφος μαζί με τον πατέρα της παρουσιάστριας όταν ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να πάθει η μικρή, μόλις 8 ετών σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.

Ο λόγος για την 8χρονη κόρη της πασίγνωστης Βρετανίδας παρουσιάστριας, της Νατάσα Καπλίνσκι η οποία βρισκόταν στο νησί των Φαιάκων για διακοπές.

Σύμφωνα με το Corfuvoice.gr μητέρα και κόρη βρίσκονταν σε σκάφος μαζί με τον πατέρα της παρουσιάστριας όταν ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να πάθει η μικρή, μόλις 8 ετών σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.

Ένας ψαράς που τους είδε, έσπευσε να βοηθήσει και έκανε ό,τι μπορούσε για να σβήσει τη φωτιά ενώ αμέσως παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Μάλιστα, η μικρή επέστρεψε αμέσως στη Βρετανία αεροπορικώς προκειμένου να νοσηλευτεί.

«Υπήρξε μηχανική βλάβη στο σκάφος, που προκάλεσε την πυρκαγιά, την οποία έσβησαν αμέσως οι επιβαίνοντες στο σκάφος», αποκάλυψε στην Telegraph εκπρόσωπος του λιμεναρχείου Κέρκυρας και συνέχισε: «Στην αρχή, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Η μητέρα της και ο παππούς της δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε ιδιωτική κλινική. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να επιστρέψουν αεροπορικώς στη χώρα τους».

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ