Η τραγική αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώθηκε και ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος

Η τραγική αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώθηκε και ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος

«Είναι σε πολύ διαφορετική κατάσταση στην ασθένειά της από τον Κάρολο και το αποτέλεσμα είναι...» - Η αγωνία παραμένει για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Τα φώτα είναι στραμμένα τους τελευταίους μήνες στη βασιλική οικογένεια, με άπαντες να ελπίζουν πως ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον θα ξεπεράσουν το πρόβλημα υγείας, που και για τους δύο προέκυψε, καθώς διαγνώστηκαν με καρκίνο, «παγώνοντας» την παγκόσμια κοινότητα.

Άπαντες περιμένουν να μάθουν νεότερα για αμφότερους, με μια βασιλική πηγή όμως να προσφέρει μια διαφορετική διάσταση της υπόθεσης και για τους δύο. Σύμφωνα με την πηγή αυτήν, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια πολύ διαφορετική θέση σε αντίθεση με τον μονάρχη, στην προσπάθειά της να νικήσει τον καρκίνο.

Η Κέιτ, στην ανακοίνωσή της πως πάσχει από καρκίνο, είχε αναφέρει πως ακολουθεί προληπτικές θεραπείες, ενώ και ο Κάρολος συνεχίζει να παλεύει. Η διαφορά είναι, ότι ο δεύτερος ήδη έχει αρχίσει να επανέρχεται στα βασιλικά του καθήκοντα, έχοντας μάλιστα συμμετάσχει σε σοβαρές δράσεις μέσα στο Μάιο, την ίδια στιγμή που η νύφη του απουσιάζει όλο και περισσότερο από δημόσιες εμφανίσεις, τις οποίες φαίνεται πως θα αποφύγει για πολύ καιρό ακόμη.

Η εξήγηση της παραμονής της Κέιτ μακριά από το προσκήνιο και ο λόγος που ο Κάρολος βγαίνει σε αυτό

«Κανείς δε θέλει να της βάλει πίεση. Το μόνο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να γίνει καλύτερα», αναφέρει η εν λόγω βασιλική πηγή, προσθέτοντας πως, ως μονάρχης, ο Βασιλιάς είναι σε πολύ διαφορετική θέση και πρέπει να στέλνει το μήνυμα, ότι η κατάστασή του βελτιώνεται. «Το γεγονός, ότι παίρνει τόσο χρόνο από το παλάτι για να αναρρώσει, είναι και ενδεικτικό για το πόσο την υπολογίζουν για το μέλλον της μοναρχίας», αναφέρει επίσης.

Η Κέιτ, πάντως, την ίδια ώρα συνεχίζει από απόσταση ορισμένες δράσεις, όπως η συγκέντρωση μεγάλων κεφαλαίων για την ενίσχυση των οικογενειών, με στόχο τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περνούν τα παιδιά όμορφα στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, χωρίς να τους λείπει κάτι, τομέας όπου ευαισθητοποιείται η Πριγκίπισσα, δείχνοντας πως ανυπομονεί για τη μέρα, που θα επιστρέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ