Σύβοτα : Μία εξωτική έκπληξη στην Ήπειρο!

Σύβοτα : Μία εξωτική έκπληξη στην Ήπειρο!

Τα Σύβοτα, του Δήμου Ηγουμενίτσας αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για τον επισκέπτη. Είναι το σημείο που σμίγει το καταπράσινο τοπίο με το μπλε της θάλασσας, συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα.

Με καταπράσινες γωνιές, σμαραγδένιες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ειδυλλιακά μέρη, εντυπωσιάζουν τους πάντες, συγκρινόμενα με εξωτικά θέρετρα. Χτισμένα σε έναν όμορφο κόλπο, με  διάσπαρτες διάφορες νησίδες, αγκαλιάζονται από τη θάλασσα, γοητεύοντας αμέσως.  Γι αυτό άλλωστε συγκαταλέγονται στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, προσφέροντας σχεδόν όσα και ένα νησί! Σε αυτό συμβάλλουν και οι αξιόλογες τουριστικές υποδομές τους.

Τα Σύβοτα είναι ένας  προορισμός που υπόσχεται νέες εμπειρίες. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε οργανωμένες παραλίες και σε άλλες μικρότερες, που προσφέρουν απλόχερα την αίσθηση της γαλήνης και τη φυσική ομορφιά του θαλάσσιου τοπίου. Πολλά επίσης, είναι και τα μονοπάτια που δίνουν τη δυνατότητα περιήγησης και ανακάλυψης του ειδυλλιακού της στεριανού τοπίου.

Εξαιρετικές παραλίες

Γαλλικός: Μια παραλία με άμμο, ζεστή καθαρή θάλασσα και μια γραφική ταβέρνα.

Ζέρη: Η επόμενη παραλία, με νεροτσουλήθρες που θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

ΔΕΗ: Βοτσαλωτή, ήρεμη με θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος.

Μπέλλα Βράκα: Απίστευτα όμορφη, αμμουδερή, ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο.

Σύβοτα, Μπέλα Βράκα

Ζάβια: Οργανωμένη πλαζ με δροσερά νερά. Μέγα Άμμος και Μικρή Άμμος Οι πιο in παραλίες των Συβότων με πολλά εστιατόρια και cafe – bar. Τα νερά είναι κρυστάλλινα, δροσερά και η πλαζ έχει βότσαλα.

Μέγα Ντράφο: Όμορφη, βοτσαλωτή και οργανωμένη.

Πισίνα: Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα. Η θάλασσα είναι δροσερή και τα νερά απίστευτα διαυγή και ήρεμα.

Αγία Παρασκευή: Μια εξωτική παραλία με ζεστή θάλασσα. Ένα μικρό νησί βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.

Επίσης, τα Σύβοτα  μπορούν να αξιοποιηθούν ως ορμητήριο για να γνωρίσει κανείς και άλλα αξιοθέατα της Ηπείρου. Για παράδειγμα σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η Πάργακαι ο ποταμός Αχέροντας.

Πηγή: Travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ