Αρετουσάριστη και καυτή φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό στα 48 της

Αρετουσάριστη και καυτή φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό στα 48 της

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές για την Σμαράγδα Καρύδη.

Το καλοκαίρι της Σμαράγδας Καρύδη έχει βουτιές στα καθαρά νερά της Αίγινας, ώρες ηρεμίας αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο, βόλτες με αγαπημένους της φίλους και σκέψεις για τα επόμενα σχέδιά της τη σεζόν που έρχεται.

Τα social media είναι ένα κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της και κάθε της δημοσίευση κατακλύζεται από σχόλια θαυμασμού για την στάση ζωής της.

Είναι μια ηθοποιός που διακριτικά προστατεύει τη ζωή της και απασχολεί τα μέσα πρωτίστως για τα επαγγελματικά της βήματα.

Φροντίζει τον εαυτό της και αυτό καθρεπτίζεται σε κάθε της εμφάνιση είτε στη θεατρική σκηνή, είτε στο τηλεοπτικό πλατό, είτε μπροστά στον φακό.

Το βάρος της δεν είχε αυξομειώσεις μέσα στο χρόνο. Το διατηρεί σταθερό και είναι υπέρμαχος των υγιεινών διατροφικών επιλογών.

Μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ρετούς, γεμάτη χρώματα και μυρωδιά από ελληνικό καλοκαίρι, εντυπωσιάζει.

Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με το μαγιό της και δείχνει τις υπέροχες αναλογίες της. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει κάθε εκδοχή του εαυτού της και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην θαυμάσουμε τον τρόπο που φροντίζει τον εαυτό της!

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ