Έγκυος η Χοψονίδου: Η πρώτη φωτογραφία και το χιουμοριστικό σχόλιο της αδερφής της

Έγκυος η Χοψονίδου: Η πρώτη φωτογραφία και το χιουμοριστικό σχόλιο της αδερφής της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο σύντροφός της, θεατρικός παραγωγός Αντώνης Βλωτιδέλλης, ζουν τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, Πέμπτη 3 Απριλίου, μέσω μιας κοινής φωτογράφισης, στην οποία η Βαλέρια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, εκφράζοντας την ανυπομονησία της για την άφιξη του παιδιού τους.

Η ανάρτηση και οι ευχές της Βαλέριας Χοψονίδου

Στο μήνυμά της στο Instagram, η Βαλέρια μοιράστηκε την είδηση και τη συναισθηματική της φόρτιση από το ευχάριστο γεγονός, γράφοντας: «Η αγάπη που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια… Τόσα πολλά τα συναισθήματα…Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι…Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου. Σε περιμένουμε θεόσταλτο μου πλάσμα».

Η αδερφή της, Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έχει ήδη έξι παιδιά από τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, έσπευσε να σχολιάσει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης με χιουμοριστική διάθεση: «Μμμ δεν έχεις καταλάβει ότι το πήρα και έφυγα. Μπορείς φυσικά να μας επισκέπτεσαι»..

Η Βαλέρια δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους και γνωστούς, με την είδηση της εγκυμοσύνης της να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους ακολούθους της.

Δείτε την ανάρτηση:

πηγή: athensmagazine.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ