Η «καυτή» σύντροφος του Νεϊμάρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (vid+pics)

Η «καυτή» σύντροφος του Νεϊμάρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (vid+pics)

Η 23χρονη εκρηκτική Βραζιλιάνα, Μπρούνα Μαρκεζίνε, βρίσκεται στην χώρα μας την οποία και διαφημίζει μέσω της σελίδας της στο Instagram που ακολουθείται από 36,1 εκατομμύρια άτομα!

Πολλοί διάσημοι επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό για τις διακοπές τους και μία από αυτούς είναι η Μπρούνα Μαρκεζίνε. Η Βραζιλιάνα καλλονή που είναι μοντέλο και ηθοποιός αποτελεί σύντροφο του Νεϊμάρ. Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω η 23χρονη Μπρούνα έχει ανεβάσει ένα μικρής διάρκειας βίντεο από πισίνα ξενοδοχείου, σημειώνοντας ότι βρίσκεται στην χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι πριν από κάποιο καιρό η σύντροφος του Νεϊμάρ, είχε προκαλέσει σάλο, καθώς σε τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε είχε πολλές ερωτικές και αρκετά αποκαλυπτικές σκηνές.

Επίσης πέρσι, ο Νεϊμάρ έίχε πάρει… ανάποδες όταν ανακάλυψε πως ακολούθησε την «καλή του» στο Instagram ο ράπερ, Κρις Μπράουν, πρώην της Ριάνα! «Εάν ο Κρις Μπράουν θέλει να μιλάει με την Μπρούνα μπορεί να με καλέσει κατ’ιδίαν. Εγώ πάντως γνωρίζω μόνο τον Καρλίτος Μπράουν», σχολίασε τότε ο Νεϊμάρ, δείχνοντας τον ζηλιάρη εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ