Η «καυτή» σύντροφος του Νεϊμάρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (vid+pics)

Η 23χρονη εκρηκτική Βραζιλιάνα, Μπρούνα Μαρκεζίνε, βρίσκεται στην χώρα μας την οποία και διαφημίζει μέσω της σελίδας της στο Instagram που ακολουθείται από 36,1 εκατομμύρια άτομα!

Η «καυτή» σύντροφος του Νεϊμάρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα (vid+pics) | to10.gr

Πολλοί διάσημοι επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό για τις διακοπές τους και μία από αυτούς είναι η Μπρούνα Μαρκεζίνε. Η Βραζιλιάνα καλλονή που είναι μοντέλο και ηθοποιός αποτελεί σύντροφο του Νεϊμάρ. Σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω η 23χρονη Μπρούνα έχει ανεβάσει ένα μικρής διάρκειας βίντεο από πισίνα ξενοδοχείου, σημειώνοντας ότι βρίσκεται στην χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι πριν από κάποιο καιρό η σύντροφος του Νεϊμάρ, είχε προκαλέσει σάλο, καθώς σε τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε είχε πολλές ερωτικές και αρκετά αποκαλυπτικές σκηνές.

Επίσης πέρσι, ο Νεϊμάρ έίχε πάρει… ανάποδες όταν ανακάλυψε πως ακολούθησε την «καλή του» στο Instagram ο ράπερ, Κρις Μπράουν, πρώην της Ριάνα! «Εάν ο Κρις Μπράουν θέλει να μιλάει με την Μπρούνα μπορεί να με καλέσει κατ’ιδίαν. Εγώ πάντως γνωρίζω μόνο τον Καρλίτος Μπράουν», σχολίασε τότε ο Νεϊμάρ, δείχνοντας τον ζηλιάρη εαυτό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο