Δείτε σε τι τιμή πωλείται η έπαυλη όπου γυρίστηκαν ο «Νονός» και «Ο Σωματοφύλακας»

Δείτε σε τι τιμή πωλείται η έπαυλη όπου γυρίστηκαν ο «Νονός» και «Ο Σωματοφύλακας»

Η αρχική τιμή πώλησης του τεραστίων διαστάσεων οικήματος ήταν το προηγούμενο διάστημα αυξημένη κατά 60 εκατ. δολάρια.

Υπερπολυτελές ακίνητο στο Μπέβερλι Χιλς, στο οποίο έζησαν ο μεγαλομανής εκδότης εφημερίδων και επιχειρηματίας, Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ και η ηθοποιός Μάριον Ντέιβις και φιλοξένησε τους νεόνυμφους Τζον και Τζάκι Κένεντι πωλείται στην τιμή των 135 εκατ. δολαρίων.

Η αρχική τιμή πώλησης του τεραστίων διαστάσεων οικήματος ήταν το προηγούμενο διάστημα αυξημένη κατά 60 εκατ. δολάρια.

Στη μεσογειακού στυλ (συνδυασμός ισπανικής και ιταλικής αρχιτεκτονικής) έπαυλη του 1927, γνωστή ως «The Beverly House» έχουν γυριστεί σκηνές για τις κινηματογραφικές ταινίες «Ο Νονός» και «Ο Σωματοφύλακας».

Είναι χτισμένη σε έκταση 14.163 στρεμμάτων και είναι προσβάσιμη από πόρτες ασφαλείας από σφυρήλατο σίδερο. Στο εσωτερικό υπάρχει μια αίθουσα χορού με επένδυση στην οροφή, διώροφη βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση και αίθουσα μπιλιάρδου. Η κατοικία διαθέτει 19 υπνοδωμάτια και 29 μπάνια.

Έχει ακόμη ένα φωτιζόμενο γήπεδο τένις και εσωτερική/εξωτερική τραπεζαρία για 400 άτομα, καθώς και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ένα κελάρι κρασιών και δύο αίθουσες προβολής ταινιών.

Η έπαυλη σχεδιάστηκε από τον Γκόρντον Κάουφμαν, στα έργα του οποίου περιλαμβάνονται το φράγμα Χούβερ, το Hollywood Palladium, το Greystone Mansion, το Santa Anita Racetrack και το κτίριο της Los Angeles Times στην πλατεία Times Mirror Square στο κέντρο της πόλης.

Στην αίθουσα μπιλιάρδου υπάρχει ένα χειροποίητο πέτρινο τζάκι από το κάστρο Χιρστ στο Σαν Σιμεόν. Το δωμάτιο είναι το σκηνικό ενός αυθεντικού ζωγραφικού έργου της Μάριον Ντέιβις που ο Χιρστ παρήγγειλε για να γιορτάσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του 1936 «Cain and Mabel» με συμπρωταγωνιστή τον Κλαρκ Κέιμπλ.

Η έπαυλη βρίσκεται μόλις τρία τετράγωνα από τη Λεωφόρο της Δύσης και το Beverly Hills Hotel και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 άτομα για ένα δείπνο και πάνω από 1.000 για μία χαλαρή συνάθροιση.

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ