
Η ανάρτηση του Ιατρόπουλου.
Μια απρόσμενη εμπειρία στη θάλασσα είχε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός ηθοποιός, που συχνά αφιερώνει χρόνο στην αγαπημένη του ενασχόληση με το ψάρεμα, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα περιστατικό που μόνο ευχάριστο δεν ήταν, γεγονός που τον οδήγησε σε ένα αυθόρμητο και έντονο ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα.
Κατά τη διάρκεια της εξόρμησής του με σκάφος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος διαπίστωσε πως στα αγκίστρια της πετονιάς του είχαν πιαστεί δύο λαγοκέφαλοι, ένα είδος ψαριού που αποτελεί πονοκέφαλο για τους επαγγελματίες αλλά και τους ερασιτέχνες ψαράδες στις ελληνικές θάλασσες. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε εμφανή εκνευρισμό στον ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απρόσμενη ψαριά.
Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο ηθοποιός καταγράφει τη στιγμή που προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ η αντίδρασή του είναι ιδιαίτερα έντονη. Με χαρακτηριστικό ύφος ακούγεται να λέει: «Αρχίσαμε τις μαλ@@@ες, θα μου σπάσουν τα αρχ@@@α», εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι αντί για κάποιο επιθυμητό ψάρι, στα αγκίστρια είχαν πιαστεί λαγοκέφαλοι.




















