Συναγερμός στο κροατικό ποδόσφαιρο: Πάει για συναυλία η Καρλέουσα (pics)

Συναγερμός στο κροατικό ποδόσφαιρο: Πάει για συναυλία η Καρλέουσα (pics)

Η Γελένα Καρλέουσα θα πάει για συναυλία στην Κροατία και οι προπονητές των ομάδων προειδοποιούν τους ποδοσφαιριστές τους, λόγω του σκανδάλου της Σέρβας με τον Όγκνιεν Βράνιες. «Η Καρλέουσα φτάνει, οι ποδοσφαιριστές είναι ασφαλείς» αναφέρουν τα κροάτικα ΜΜΕ.

Το ερωτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και τη Γελένα Καρλέουσα φαίνεται πως έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ευρώπη. Από τη μία ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ δεν έχει από που να πιαστεί μετά τα όσα βγήκαν στη φόρα, καθώς δεν τον θέλουν ούτε στην Άντερλεχτ, ούτε στην εθνική Βοσνίας. Και από την άλλη η Σέρβα τραγουδίστρια που ναι μεν έχει πέραση στη δουλειά της αλλά πλέον την γλεντάνε και τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κροατία, η Καρλέουσα έκλεισε συναυλία στην χώρα και έχει σημάνει συναγερμός. Ο λόγος είναι η σχέση που είχε με τον Βράνιες, αλλά και το γεγονός πως παραμένει με τον Τόσιτς, ενώ παράλληλα θέλει να «βάζει χέρι» και στα λεφτά του. Η Σέρβα σε περίπου ένα μήνα θα δώσει συναυλία στο Ζάγκρεμπ και και οι προπονητές των ομάδων της χώρας προειδοποιούν τους ποδοσφαιριστές τους να μην πιαστούν στα δίχτυα της Γελένα.

Τα ΜΜΕ στην Κροατία ανακοίνωσαν την άφιξη της Γελένα με έναν ιδιαίτερο και ασυνήθιστο τρόπο. «Η Καρλέουσα φτάνει, οι ποδοσφαιριστές είναι ασφαλείς» αναφέρουν χαρακτηριστικά, με το σκάνδαλο που βγήκε με τον Βράνιες να έχει χαλάσει το όνομα της. Η γνωστή τραγουδίστρια θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ χωρίς τον άντρα της Ντούσκο Τόσιτς, κάτι που κινεί ακόμα περισσότερες υποθέσεις σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι τεχνικοί των κροατικών ομάδων παρακολουθούν ότι συμβαίνει γύρω από τη Σέρβα και τις πιθανότητες να εμπλακεί σε νέο σκάνδαλο.

Δείτε φωτογραφίες τις Γελένα:

Jelena Karleuša Instagram

https://www.instagram.com/p/BuTYscfhFHE/

https://www.instagram.com/p/BuTT4Rvjh-q/

https://www.instagram.com/p/BuS0LPiBGd7/

https://www.instagram.com/p/BuSn0IUh1Zc/

https://www.instagram.com/p/BuSMh3pIdhz/

https://www.instagram.com/p/BuRzvPqnjyg/

https://www.instagram.com/p/BuRvmGLn6G4/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ