Έλεν Μίρεν : Αγαπάω το Netflix αλλά να πάει να γ……

Έλεν Μίρεν : Αγαπάω το Netflix αλλά να πάει να γ……

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν έχει να πει δυο λογάκια στο Netflix, όχι και τόσο κόσμια η αλήθεια είναι...

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Ελεν Μίρεν ανέβηκε την Τρίτη στη σκηνή του κινηματογραφικού συνεδρίου CinemaCon, με την εναρκτήρια ομιλία της και τα «πικάντικα» σχόλιά της εναντίον του Netflix, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της νέας της ταινίας «The Good Liar», μίλησε για τη σημασία του κινηματογράφου και της εμπειρίας σε μια αίθουσα σε αντίθεση με τις πλατφόρμες streaming υπηρεσιών. «Αγαπώ το Netflix, αλλά να πάει να γ…. το Netflix», είπε χαρακτηριστικά η Έλεν Μίρεν.

Το σχόλιο της Βρετανίδας καταχειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο της βιομηχανίας του κινηματογράφου οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα παρουσίασης για να την παρακολουθήσουν να μιλάει στη σχετική παρουσίαση της Warner Bros για τη νέα της ταινία «The Good Liar» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σερ Ιαν ΜακΚέλεν σε σκηνοθεσία Μπιλ Κόντον.

Κόντρα μεταξύ μικρής και μεγάλης οθόνης

Αυτή δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που η Έλεν Μίρεν εκφράστηκε με αρνητικά σχόλια για το Netflix.

Τον Απρίλιο του 2018 και κατά τη διάρκεια συνέντευξής της με την εφημερίδα «The i», η, βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός είπε ότι το Netflix είχε αρνητικά αποτελέσματα στους κινηματογραφιστές, οι οποίοι εξακολουθούν να δημιουργούν ταινίες που προορίζονται για τον κινηματογράφο.

«Είναι καταστροφή για σκηνοθέτες όπως ο σύζυγός μου (σ.σ: ο αμερικανός σκηνοθέτης Τέιλορ Χακφορντ), γιατί επιθυμούν οι ταινίες τους να παρακολουθούνται σε μια αίθουσα μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που πηγαίνουν στις αίθουσες», είπε η Μίρεν. «Οπότε πρόκειται για μια κοινή εμπειρία», κατέληξε με νόημα η Έλνε Μίρεν.

Σε αυτή τη «διαμάχη» μεταξύ μικρής και μεγάλης οθόνης, πρώτος ο διάσημος σκηνοθέτης Στίβεν Σπιλμπεργκ πίεσε τους κινηματογραφιστές να γυρίζουν ταινίες για τον κινηματογράφο και όχι για την τηλεόραση ξεκινώντας καμπάνια με στόχο ο κόσμος να συνεχίσει να πηγαίνει στο σινεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ