Αλεσάντρα Αμπρόζιο : Αναπολεί την Μύκονο

Αλεσάντρα Αμπρόζιο : Αναπολεί την Μύκονο

Η Βραζιλιάνα καλλονή μιλά για την καθημερινότητά της με τον σύντροφο και τα δυο παιδιά τους, τον φωτογράφο των σταρ Μάριο Τεστίνο και το νησί που δεν έχει εποχή, τη Μύκονο.

Οταν ο θεός μοίραζε κάλλος, υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος με την κόρη του Βραζιλιάνου βενζινοπώλη που ονειρευόταν μια καριέρα στο μόντελινγκ. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, με το αγγελικό πρόσωπο και τα σμιλεμένα οπίσθια, δεν κατάφερε μόνο να ανέβει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και να τις κατακτήσει. Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, οι φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζεται να κρεμάσει τα… ψηλοτάκουνά της και να «αποστρατευτεί» παραμένουν -σκόπιμα- ανεπιβεβαίωτες.

Ισως και η ίδια ακόμη να μην είναι σίγουρη αν είναι έτοιμη παραδώσει το στέμμα του super model και να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι οι τραπεζικοί της λογαριασμοί που μέχρι τώρα αυξάνονταν κατά 6,5 εκατ. δολάρια κάθε χρόνο δεν θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία με τον ίδιο ρυθμό. Ο Αγγελος της Victoria’s Secret, ωστόσο, είναι σίγουρα χορτάτος από τα φώτα της δημοσιότητας και την αγάπη του κόσμου.


Παρόλο που στα fashion… πηγαδάκια γίνεται λόγος για οριστική αποχώρησή της από τον χώρο της μόδας, η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος, διατηρώντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού για την κατάλληλη στιγμή. Η πρόσφατη παρουσία της με εσώρουχα στο σόου της Victoria’s Secret αλλά και η φωτογράφησή της για λογαριασμό της premium βότκας Cîroc, με την υπογραφή μάλιστα του Μάριο Τεστίνο, έκαναν τον διεθνή Τύπο να ασχοληθεί και πάλι μαζί της.

Η καμπάνια ονομάζεται «On Arrival» και αποτελεί το κατάλληλο έναυσμα για την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου. Στα κλικ του Τεστίνο, η Αλεσάντρα καταφθάνει στα πιο hot parties των Χριστουγέννων με την πολυτελή λιμουζίνα της. Αλλωστε, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το γνωστό brand, η Αλεσάντρα έχει πραγματοποιήσει άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις σε μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς και πάρτυ του πλανήτη, όπως το Vogue Party Brazil.

Η δημοσίευση της τρίτης αυτής συλλογής φωτογραφιών έρχεται σε συνέχεια της εμφάνισης-έκπληξη του διάσημου μοντέλου στο catwalk του Julien Macdonald κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, όπου έκλεψε την παράσταση φορώντας μια εκθαμβωτική δημιουργία του σχεδιαστή, εμπνευσμένη από τη συγκεκριμένη premium vodka.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το λανσάρισμα της φωτογραφίας με τον τίτλο “Limousine”, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας», δήλωσε η ίδια. «Οι μέρες των εορτών είναι ιδανικές για λαμπερές εμφανίσεις και φαντασμαγορικά πάρτυ ώστε να ζούμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύω τις εντυπωσιακές αφίξεις που κλέβουν την παράσταση και οι φωτογραφίες του Μάριο καταγράφουν τον ενθουσιασμό και την πολυτέλεια μιας διαδρομής με λιμουζίνα και προορισμό το απόλυτο γιορτινό event με φίλους».

Ο Μάριο, οι τηγανιτές πατάτες και το σουτιέν των $ 2 εκατ.

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα. Εχει κάνει εκατοντάδες εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και έχει ταυτίσει το όνομά της με οίκους όπως ο Oscar de la Renta, η Prada και ο Louis Vuitton. Η 34χρονη πια Αλεσάντρα με το βραζιλιάνικο σεξαπίλ και το γοητευτικό χαμόγελο δηλώνει αιώνια φαν της μόδας και υποκλίνεται στο ταλέντο του Τεστίνο λέγοντας: «Εχω συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν μαζί του, έχει ένα μοναδικό ταλέντο να προβάλει τα πρόσωπα. Οι φωτογραφίες του διαθέτουν τέτοια μαγεία ώστε να τις θυμάσαι για καιρό. Εξάλλου, στις δουλειές μας περνάμε πολύ ωραία».

Ως κορυφαία στιγμή της καριέρας της ξεχωρίζει το πρώτο Victoria’s Secret Fashion Show στο οποίο συμμετείχε. «Ηταν κάτι ονειρικό, καθώς είχα φορέσει το “Fantasy Bra”, μια δημιουργία από πολύτιμες πέτρες αξίας 2 εκατ. δολαρίων! Εξαιρετική εμπειρία ήταν όμως και η συμμετοχή μου στο “Daddy’s Home 2”». Σημαντικότερη θέση στη ζωή της πλέον έχει όμως η οικογένειά της, ο σύντροφός της Τζέιμι Μαζούρ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη από το 2008, και τα δύο παιδιά που απέκτησε μαζί του.

Αν και δηλώνει περήφανα ότι «με το που ανοίγω τα μάτια μου ασχολούμαι με την οικογένειά μου! Μας αρέσει να περνάμε ώρες στην παραλία και να κάνουμε ΒΒQ στο σπίτι», αποφεύγει να μιλά για τα δύο παιδιά της στον Τύπο, κρατώντας όσο μπορεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποκαλύπτει, ωστόσο, χωρίς ενοχές το γεγονός ότι λατρεύει το παγωτό και τις τηγανητές πατάτες. Στα ουσιαστικότερα προτερήματά της συγκαταλέγει την αφοσίωση στα άτομα που αγαπά και τον επαγγελματισμό της, ενώ στα ελαττώματα την αναβλητικότητά της και τις καθυστερημένες αφίξεις στα ραντεβού, αν και αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω υποχρεώσεων και όχι λόγω σνομπισμού.

Η φωτογράφηση της Αμπρόζιο για λογαριασμό της premium βότκας Cîroc, με την υπογραφή μάλιστα του Μάριο Τεστίνο, έκαναν τον διεθνή Τύπο να ασχοληθεί και πάλι μαζί της

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο σίγουρα έχει αξιοζήλευτο lifestyle. Οι -πολλές- ντουλάπες της είναι γεμάτες από υπέροχα ρούχα, βραδινά φορέματα αλλά και κάζουαλ basic κομμάτια, όπως τζιν παντελόνια, δερμάτινα τζάκετ και ψηλοτάκουνες γόβες. «Παίξε με τη μόδα, δημιούργησε το προσωπικό σου στυλ!», πρεσβεύει η καλλίπυγος Αλεσάντρα και συνεχίζει: «Λατρεύω τα ρούχα Julien Macdonald, τον οποίο θεωρώ εξαιρετικά ταλαντούχο».

Η Αμπρόζιο ζει μέσα από τη μόδα και θα είναι αναμφίβολα δύσκολο το να μάθει να υπάρχει μακριά από αυτήν. Η ζωή της, όμως, ως τώρα την έχει διδάξει να χαίρεται την κάθε στιγμή και να αφιερώνει χρόνο μόνο σε όσους το αξίζουν. H καθημερινότητά της, άλλωστε, στη Βραζιλία είναι ένα ατελείωτο καλοκαίρι το οποίο απολαμβάνει χωρίς, ωστόσο, τα κλισέ που το συνοδεύουν. «Το ότι οι Βραζιλιάνες φοράμε μόνο μαγιό είναι ένα τεράστιο ψέμα», διευκρινίζει και αναπόφευκτα η κουβέντα πάει στον ήλιο, στη θάλασσα και το νησί που επισκέπτεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, τη Μύκονο.

«Ξύπνησα στην… Ελλάδα», είχε γράψει το περασμένο καλοκαίρι στον λογαριασμό της στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία με καταγάλανα νερά, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο πού βρίσκεται. Η φωτογραφία φυσικά είχε τραβηχτεί στη Μύκονο, όπου απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με τις φίλες της Αντριάνα Λίμα και Ανα Μπεατρίς Μπάρος. «Η Μύκονος έχει υπέροχες παραλίες, καταπληκτικά εστιατόρια και μια ενέργεια μοναδική. Είναι από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου», καταλήγει ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ